Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:46 12.07.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема за събираниятанови  
Автор malchoto (crx)
Публикувано29.09.03 13:55

Аз като сравнител нов участник в клуба искам да ви запитам кога ще е следващото събиране, къде, кой го организира.Предполагам че срещите са около София. Само че аз съм си от Добрич и ще ми е малко трудно, даже и да съм в Стара Загора. Например лятото има ли събирания някъде по Черноморието. Много ми харесва идеята за стикерите :о) Наистина е готино да срещнеш някой със същия стикер :о)

Тема Re: за събираниятанови [re: malchoto]  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Манияк)
Публикувано29.09.03 14:04

Ами - има ДВЕ теми направени за предстоящата среща в СОФИЯ, която ще се проведе на 05 ОКТОМВРИ т.г.

А - каза че си от ДОбрич ии виждам че имаш CRX Данеби случайно...

...този CRX 1-а генерация с ZC1 мотора да е твоя ?!

Тема CRX 1Gнови [re: ADH-Honda]  
Автор eDaniel (CRX fan)
Публикувано29.09.03 16:46

Ааааааааа .... много яко...

Тема Re: CRX 1Gнови [re: eDaniel]  
Автор M_TYPE (brakovchika)
Публикувано29.09.03 18:28

ehaaaa tozi CRX 1-g go videh v edin malak grad do Gabrovo, Trqvna se kazva grada de na jivo e po iako mai produljava6e i po kalnicite ot strani

koito go moje go moje koito ne da gori v ADA

Тема Re: за събиранията [re: malchoto]  
Автор emko ()
Публикувано30.09.03 00:56

batka az sym ot warna i najsh 4e cqlo lqto wrynkam da se syberem po moreto nqkydeama nikoj ne slusha
kakto i da e, se pak sofiq-moreto sa si 400km i twa ne sa malko pari
az imah shtastliwata wyzmovnost da otida na edna ot sreshtite (17.08) w sofiq
da se nadqwame za drugoto lqto da moj da se napraj edna morska sbirka

CRX power D16A8

Тема Re: emkoнови [re: emko]  
Автор benji_crx ()
Публикувано30.09.03 09:50

emo znaesh che az go predlojih oshte v samoto nachalo na lqtoto za sreshta na moreto no uvi nikoi.... .sega se subrahme na st.zagora no samo ot yambol,st.zagora i plovdiv.trudna rabotamejdu drugoto ti trugna li si ot nesebur?

crx

Тема Re: за събираниятанови [re: ADH-Honda]  
Автор malchoto (crx)
Публикувано30.09.03 11:34

не е моята, но съм я виждал.много я тормози оня.

Тема Re: за събираниятанови [re: emko]  
Автор malchoto (crx)
Публикувано30.09.03 11:40

Сериозно ли не искат?Нищо дч вн е 20 минути, поне с теб може да се видим по нататък :о)

Тема Re: за събираниятанови [re: malchoto]  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Манияк)
Публикувано30.09.03 13:11

Ясно.

Защото - аз имам познат от Добрич който е ГОЛЯМ ХОНДА МАНЯК - има ДВА СИВИК-а - единия е 5-а генерация 2 врати хечбек 1.6 DOHC VTEC 160 коня, другия му е 6-а генерация 3 врати хечбек и е с 1.4 90 коня мотор и двата са червени на цвят и двата са със СУПЕР оптичен тунинг (и двете Хонди можете да видите в темата "ХОНДА ОБЯВИ", както и

) !!! Иво се казва момчето Та, негов приятел е собственик на този CRX. Помислих си данеби Ти да си този човек.
На самата снимка на която е този CRX отстрани в ляво се вижда малко от задната броня на СИВИК 5-ага тенерация
Та ИВО ми е разправял че в ДОбрич има групичка от НЕмалко Хонда маняци, ама наистина маняци - все със наточени и лъскави Хонди

Редактирано от ADH-Honda на 30.09.03 13:17.

Тема Re: за събираниятанови [re: ADH-Honda]  
Автор malchoto (crx)
Публикувано30.09.03 14:02

вярно че има такъв червен civic.наистина е със страхотен тунинг.ако наистина хонда маняците в Дч ги мн добре.аз наистина не знам колко са шот мн не съм се задържал в Дч през последните 2-3 години. вълтия crx го видях за последно преди 3-4 дена. мина доста бясно покрай мен.аз си бях Ауди-то, нооооо нямах време да му се озъбя даже.иначе доста хора са ми го запонили Ауди-то.последния беше с една Vectra 2.0i.Ауди-то е 80 червено, с вградени халогени, и с черно фолио на вратите(от средата надолу).Има само още едно такова като моето, но е с лети джанти.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.