|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
До M-Type (и не само)
|
|
Автор |
ADH-Honda (Honda-Манияк) |
Публикувано | 14.08.03 15:13 |
|
Абе братчед - я скивай .
Виждал ли си я тази красавица ?!
Аз преди година и 3 - 4 месеца бях в Велико Търново и съм я виждал там. Тогава НЕбеше така наточена на вид, но пак беше гот - с готини лети джанти, лепенката "Clarion" на задното стъкло и рег. номер 1616 не се забравя лесно Та, тази Хонда СПОРЕД МЕН е CIVIC ESi - с двигател D16Z6 - SOHC VTEC 125 коня понеже забелязах че задните спирачки са дискови, а на СИВИК 5-а генерация задните спирачки са дискови САМО на версийте ESi и VTi, обаче е изключено да е VTi-ка - просто седалките НЕ СА на VTi-ка Следователн ое ESi, но както и да е
Та, като бях в Търново тази Хонда я караше едно младо гъзе и няма да забравя - как я надуваше из центъра Супер е !
Та въпроса ми е - познаваш ли го този пич с тази Хонда ?! Понеже сте от горе долу еднакъв район (къде е Габрово, къде е В. Търново ) и като гледам този е ентусиаст и маняк - като гледам как я е направи лтази ХОНДА - БРАВО на него
Ако го знаеш - доведи го на срещата
PS: чудя се дали да не му пусна един меил да влезне в клуба  
| |
|
:) и аз точно днес я гледах в mobile.bg с малко завист, ама за да я продава за такива пари, мисля че трябва да е VTi? А за това кое на кой модел е, то колата като е пипана нищо не се знае - примерно моята (онази зелената, която взех от Монтана) си е SOHC, а пък отзад е с дискови, защото е сменено окачването от CRX. 
| |
Тема
|
Re: До M-Type (и не само)
[re: neshto]
|
|
Автор |
M_TYPE (brakovchika) |
Публикувано | 15.08.03 02:53 |
|
da vijdal sum go v VTurnovo no ne go posnavam puk i kato go gledah toi naistina e gaze i ne sum go zagovarial tuninga e praven vav Varna za 1000 kinta taka mi kazaha 6toto i az sega sum bolen na tazi tema sabiram kinti za to4no tozi tuning 
i da se pohvalia dneska za6titih markata   drupnah Audi A4 , Astra 2.0 DOCH 16V i dvete po 150hp   bila mi slaba ma6inata aaaaaaaaaaaa   130hp aaaaaaaa 130 ama biagat burzooooo  
niamam snimki 4e stana neo4akvano v diskotekata i v 1-1.30 prez no6ta hodihme da se durpame
koito go moje go moje koito ne da gori v ADA<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от M_TYPE на 15.08.03 02:57.</EM></FONT></P>Редактирано от M_TYPE на 15.08.03 02:58.
| |
Тема
|
[re: M_TYPE]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.08.03 13:15 |
|
Е, че D16A9 мотра си е бая динамичен - нищо че не е VTEC  
| |
Тема
|
[re: neshto]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.08.03 13:22 |
|
МДа
Аз докато имах Сивик 4-ата генерация, който продадох на Vik - един човек който имаше ДВА CRX-a 2-а генерация (единия продаде, другия го остави за части) ми предложи да ми даде 4-те спирачни диска с всичките джунджурий и да ги сложа на СИВИК-а, да спира по-добре и т.н.
Та сега се сетих - ако някой иска някакви части за CRX - ламарини, по окачване, мисля даже че и мотора го има (но е слаб - D16A6 - 1.6 16V SOHC - 110 коня) и т.н. да ми каже, мога да го попитам какво му е останало.
| |
Тема
|
[re: ADH-Honda]
|
|
Автор |
M_TYPE (brakovchika) |
Публикувано | 15.08.03 14:12 |
|
ne znam dali ima6 zadno strani4no diasno staklo triabva mi i predno goliamoto triabvat mi i korite strani4nite v bagajnika    
koito go moje go moje koito ne da gori v ADA
| |
Тема
|
[re: M_TYPE]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.08.03 14:18 |
|
OK - ще го попитам дали има:
-задно странично ДЯСНО стъкло
-предно стъкло
-страничните кори в багажника (демек - пластмасите - нали ?!)
| |
Тема
|
[re: ADH-Honda]
|
|
Автор |
M_TYPE (brakovchika) |
Публикувано | 15.08.03 15:38 |
|
da to4no 10x 
koito go moje go moje koito ne da gori v ADA
| |
|
на мен ми трябва разширително казанче и казанче за водата на чистачките но дали ще станат за I-VT не знам
| |
|
казанчета се приспособяват от всякакви коли-това да ти е дерта а какво стана с другите части,намери ли ги? 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|