| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Вижте какво правят ХОНДА ФЕНОВЕТЕ по света 
 | 

|  
| Автор | 
ADH-Honda  (Honda-Манияк) |  
| Публикувано | 15.08.03 14:30 |  
             |  
           | 

Ето ТРИ ХОНДА фен-клуб сайта на Финландци (ако не се лъжа):

Ми кво да ви кажа - НЯМАТ СТИГАНЕ    Нито по броя на ентусиастите, нито по новите и "наточени" (лъскави) коли които имат, нито по ентусиазма, НИТО ПО ОРГАНИЗАЦИЯ     

Освен едно ЕВАЛА и тайничко да им завиждам - друго няма какво да правя   

|   |  

| 

|  
           | 

не беше продавал другия Сивик бре !
 Щеше да го отработиш - сега дори щеше с него да дойдеш.
 Странна представа имаш за нещата - и за тях не е ей-така да си купят тия коли !
  UB40 !

|   |  

| 

|  
           | 

...тези Финландци са по-върли фенове от мен   В което няма нищо лошо, даже напротив  

|   |  

| 

|  
           | 

Хе..,  ми  то  аз  като  я  купих  мойта  и  бях  харесал  едни  джанти  петнайски  ,  ама ....  все  някой  по  належащ  разход  ще  излезе  ( не по колата де )  .  Та  според  мен   нещата   в  голяма  степен   си  опират  средства  ,   а   ако   ги   имаш   ентусиазма   сам   си   идва .    А   що  се   отнася    до  организацията   ,  тука  спор  мисля  че  не  може  да  има - трудничка ни  е ( по принцип ). 
 Та това  което  исках   да   кажа  Алекс  е  че   тези  хора  просто  имат   щастието  да  живеят   в  един   по  добър  свят  .  Сори  за  мрачния  пост  пичове  , ама  след  като  ги  разгледах  онези  сайтове  , и  така  ме  подкара .

|   |  

| 

|  
           | 

Мен също

PS: Твоя Акорд Аеродек като каза че е с Врачанска регистрация, данеби случайно да е нещо от сорта: "ВР **** НА" ?!   НАкрая с "НА" ли завършва ? Ако не е тайна де   

|   |  

| 

|  
           | 

Dobre kvo se o4aivate ? ii da revete i da ne revete nqma da se opravqt taka neshtata .. v takava darjava sme prosto problema ne e tolkova v nas .. ii to ako iskate da gi nastigneme trqbva da napravim neshto po vaprosa .. nash sait .. da se licenzirame kato osficqlen klub .. i e takiva neshtica koito nesa tolkova slojni ..
  HONDACRX

|   |  

| 

|  
           | 

ВР  9350  АС   -   Това  ми  е  регистрационния  номер .  Едва  ли  си  я  виждал  ,  във   Враца  идвам  много  рядко   2 - 3  пъти  в  годината  .  Но  те  уверявам  че  изобщо  не  си  изгубил .  За  боя  е  та  реве .  Като  е  вкарана  в  БГ  са  и  пръснали  една  боя  ,  която  изобщо  не  е  възможно  да  е  авто емаиллак - изгоря  още  на  третия  месец       Е  ще  я  боядивам  ,  ама  има  има  друго  което  определено  ме  дразни  повече  - погорва  масълце   . Купих  и  гумички  за  клапаните  ,  но  в  Плевен  ми  отказаха  да  ми  ги  сменят  с  думите  -  Абе  доливай  ,200 - 300 гр.  на  1000 км  нищо  не  е .
 Та  мисля  да  се  свържа  с  ОМБРЕ-то  ,  да  го  питам  дали  ще  има  възможност  да  я  види -  след  две  седмици  така  и  така  имам  ходене  до  София.
 P.S.  Малеее...  аз  цяло  излияние  направих...

|   |  

| 

|  
           | 

Значи са ДВА Аеродек-а във Врачанския регион   Във Враца отдавна има червен Аеродек, който е с много, ама с много изматирала боя, червен на цвят. Но както казах - регистрацията е ВР **** НА

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Вероятно... 
[re: _t_o_d_]
 | 

|  
| Автор | Cтac (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 19.08.03 10:42 |  
             |  
           | 

Ами какво да кажа, прав си е _t_o_d_ !- то само с гол ентусиазъм тунинг не се прави  . КОлкото до теб , Алекс, не че ония финландци за задължително по-големи фенове от теб ! сигурно е обаче ,че ЗА МОМЕНТА са по-богати фенове от теб...но един ден това може и да се промени, дай Боже !
 то и аз искам да си сменя мотора с някой 2.2 V-tec( ама сам скромен  а ) не толкова за да карам 250 по магистралите , ами ей така -от фенски ентусиазъм ! един вид коалта ми да е нещо повече отколкото показва външния и вид.сигурен съм, че има и други ,които биха се накефили на такава комбинация купе-мотор ! за съжаление обачетова е свързано със сериозни разходи ( да не говорим за риска нищо да не излезе в крайна сметка)

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     2.2 VTEC White Swan Tuning 
[re: Cтac]
 | 

|  
| Автор | 
eDaniel (Honda[CRX]) |  
| Публикувано | 19.08.03 11:32 |  
             |  
           | 

Stass - Виждал ли си снимките от чехския фен сайт как CRX тегли плуг?  
 Или как CRX тегли локомотив?   

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |