Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:51 01.11.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вижте какво правят ХОНДА ФЕНОВЕТЕ по светанови  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Манияк)
Публикувано15.08.03 14:30

Ето ТРИ ХОНДА фен-клуб сайта на Финландци (ако не се лъжа):

Ми кво да ви кажа - НЯМАТ СТИГАНЕ Нито по броя на ентусиастите, нито по новите и "наточени" (лъскави) коли които имат, нито по ентусиазма, НИТО ПО ОРГАНИЗАЦИЯ

Освен едно ЕВАЛА и тайничко да им завиждам - друго няма какво да правя

Тема Ми данови [re: ADH-Honda]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано15.08.03 19:37

не беше продавал другия Сивик бре !
Щеше да го отработиш - сега дори щеше с него да дойдеш.
Странна представа имаш за нещата - и за тях не е ей-така да си купят тия коли !

UB40 !

Тема Вероятно...нови [re: jamie]  
Публикувано15.08.03 21:54

...тези Финландци са по-върли фенове от мен В което няма нищо лошо, даже напротив

Тема Re: Вероятно... [re: ADH-Honda]  
Автор _t_o_d_ (непознат )
Публикувано18.08.03 03:11

Хе.., ми то аз като я купих мойта и бях харесал едни джанти петнайски , ама .... все някой по належащ разход ще излезе ( не по колата де ) . Та според мен нещата в голяма степен си опират средства , а ако ги имаш ентусиазма сам си идва . А що се отнася до организацията , тука спор мисля че не може да има - трудничка ни е ( по принцип ).
Та това което исках да кажа Алекс е че тези хора просто имат щастието да живеят в един по добър свят . Сори за мрачния пост пичове , ама след като ги разгледах онези сайтове , и така ме подкара .

Тема Re: Вероятно...нови [re: _t_o_d_]  
Публикувано18.08.03 08:50

Мен също

PS: Твоя Акорд Аеродек като каза че е с Врачанска регистрация, данеби случайно да е нещо от сорта: "ВР **** НА" ?! НАкрая с "НА" ли завършва ? Ако не е тайна де

Тема Re: Вероятно...нови [re: ADH-Honda]  
Автор w1zz4rd (HONDA MANIAK)
Публикувано18.08.03 09:21

Dobre kvo se o4aivate ? ii da revete i da ne revete nqma da se opravqt taka neshtata .. v takava darjava sme prosto problema ne e tolkova v nas .. ii to ako iskate da gi nastigneme trqbva da napravim neshto po vaprosa .. nash sait .. da se licenzirame kato osficqlen klub .. i e takiva neshtica koito nesa tolkova slojni ..

HONDA

CRX

Тема Re: Вероятно...нови [re: ADH-Honda]  
Автор _t_o_d_ (непознат )
Публикувано19.08.03 02:21

ВР 9350 АС - Това ми е регистрационния номер . Едва ли си я виждал , във Враца идвам много рядко 2 - 3 пъти в годината . Но те уверявам че изобщо не си изгубил . За боя е та реве . Като е вкарана в БГ са и пръснали една боя , която изобщо не е възможно да е авто емаиллак - изгоря още на третия месец Е ще я боядивам , ама има има друго което определено ме дразни повече - погорва масълце . Купих и гумички за клапаните , но в Плевен ми отказаха да ми ги сменят с думите - Абе доливай ,200 - 300 гр. на 1000 км нищо не е .
Та мисля да се свържа с ОМБРЕ-то , да го питам дали ще има възможност да я види - след две седмици така и така имам ходене до София.
P.S. Малеее... аз цяло излияние направих...

Публикувано19.08.03 10:38

Значи са ДВА Аеродек-а във Врачанския регион Във Враца отдавна има червен Аеродек, който е с много, ама с много изматирала боя, червен на цвят. Но както казах - регистрацията е ВР **** НА

АвторCтac (Нерегистриран)
Публикувано19.08.03 10:42

Ами какво да кажа, прав си е _t_o_d_ !- то само с гол ентусиазъм тунинг не се прави . КОлкото до теб , Алекс, не че ония финландци за задължително по-големи фенове от теб ! сигурно е обаче ,че ЗА МОМЕНТА са по-богати фенове от теб...но един ден това може и да се промени, дай Боже !
то и аз искам да си сменя мотора с някой 2.2 V-tec( ама сам скромен а) не толкова за да карам 250 по магистралите , ами ей така -от фенски ентусиазъм ! един вид коалта ми да е нещо повече отколкото показва външния и вид.сигурен съм, че има и други ,които биха се накефили на такава комбинация купе-мотор ! за съжаление обачетова е свързано със сериозни разходи ( да не говорим за риска нищо да не излезе в крайна сметка)

Тема 2.2 VTEC White Swan Tuningнови [re: Cтac]  
Автор eDaniel (Honda[CRX])
Публикувано19.08.03 11:32

Stass - Виждал ли си снимките от чехския фен сайт как CRX тегли плуг?
Или как CRX тегли локомотив?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.