|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Honda Civic vs. Audi A3
|
|
Автор | Pepper (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.03 15:18 |
|
Пичове, едно приятелче със Сивик 125 коня, 94 год., на малко километри е. И се дърпали с Аудито А3 /150 кс, обаче автоматик/ на друго приятелче. Сивика го изял. Този с аудито се оправдавал - не бил сложил хубав бензин, въртял гуми и тн. И при това положение, този така наречен почитател на Хонда, твърди, че на по-голяма дистанция нямал шанс срещу Аудито. Сивика бил нестабилен и изобщо незнаел какво толкова ги хвалите тук хондите, че били на релси. Отгоре на всичкото приятелчето със Сивика се води разбирач, па и на шофьор се прави, картове разцъква, отделно ходи всяка събота или неделя до щъркелово гнездо да се ръчка по завоите.
Как мислите бива ли го моя човек. Ази Марк Антонии сме за Сивика, а пък той самия се подценява.
| |
Тема
|
Re: Honda Civic vs. Audi A3
[re: Pepper]
|
|
Автор |
begamot (непознат) |
Публикувано | 11.07.03 15:37 |
|
- start 100% hondata (audi automat=shit) inache ne sam mnogo siguren, zashtoto 1.8t si e 1.8t
- max speed hondata umira
- zavoii, zavisi ot karacha, no az mislia che hondata e po dobra
- zavoii do shturkela...!!!! ne sam go vizhdal
| |
Тема
|
[re: begamot]
|
|
Автор | Пeппъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.03 16:27 |
|
Е какво, няма ли завои до щъркела?
| |
Тема
|
[re: Пeппъp]
|
|
Автор | DJ Tymbi (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.03 16:59 |
|
Айде пак се почнаха сравнения.......за Хондата ако е всичко читаво и няма болни места по окачването, изпуснали амортесиори, разбита предница и т.н. и на завоите пак ще бие Аудито, имам една приятелка с такова Ауди, но не турбо, но това няма значение, защото говорим за окачване и стабилност......не е кой знае какво, почти няма разлика м/у примерно моята кола и Ауди-то.....
Така че на завоите към Самоков и Щъркелово гнездо и двете коли са еднакви, но по двигатели не са еднакви, и едното и другото са оборотни мотори, а и едното е с турбо, но има една подробност, че Аудито е с автоматик и това ще го бави на въпросните завои.......така че Хондата пак ще бие А3.....
За макс. спиид, А3 ще бие Хондата, но на по правите пътища.....
Колкото и японски коли да съм имал и имам и виждал и карал и още не знам си там какво, съм останал с впечатлението че ги правят по балансирани от страна ДВГ и скоростна кутия.......просто в всякакви обороти и на всякакви скорости, винаги можеш да издърпаш колата, а не като......айде да не казвам какво....
Служебния ми автомобил е пежо партнер, 2002 година произв. 1.9 дизел на 17000 км. е, и повече от 140 км/ч. не може да вдига, просто се ммъчи, а и при тая скорост, срещнеш ли малко по дълъг баир, и се осира веднага, скоростта пада понякога и до 90 км/ч. при положение че съм я настъпил до края.......освен това в скорост много трудно набира, ако си на 70 км/ч. и искаш да изпревариш Тир, то ни си за 5 ни си за 4, а ако ръгнеш трета то тогава оборотите и са много високи и след 4000 об/мин. се "задъхва" т.е. не и стига върт. момент да набира скорост....
Аз го писах като въпрос на КЛУУБ Пежо но там го приеха все едно съм ги обиждал......говорил съм глупости и т.н.
| |
Тема
|
[re: DJ Tymbi]
|
|
Автор | Пeппъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.03 17:10 |
|
С една дума Аудитата са пръчки и с автоматик и без автоматик все тая. И аз това се опитвам да го убедя ония псевдошофьор. Дано влезе тука по някое време, да му дойде акъл.
| |
Тема
|
[re: Пeппъp]
|
|
Автор | Cтac (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.03 17:23 |
|
та ако се вярва на това ставнение то разликата в максималната скорост и ускорението от от 0 до 100 км/ч са толкова минимални , че аз определени вярвам ,че победата на единиа или другиа се дълйи на всичко друго но не и на това ,че единиат автомобил по принцип бил по-добър от другия. то са гуми, то е реакция на шофьора, бензин , малса и куп други фактори
| |
Тема
|
|
|
Автор |
begamot (непознат) |
Публикувано | 11.07.03 18:12 |
|
dobre de, no nishto ne razbrah ot tova koeto si napisal...????...peugeoto kakvo obshto ima v tozi klub
| |
Тема
|
[re: begamot]
|
|
Публикувано | 11.07.03 22:03 |
|
Мии,нищо, само за сравнение....в момента съм на тема Пежо Партнер, 1.9 дизел.....шефовете ми купили нов автомобил, само че не питали какъв да вземат,а купили най голямото дърво.....да беше поне ХДАй или нещо от този род ама те.....давам го като пример за скоростите, защото колкото важен е мотора, почти толкова е важна и ск. кутия.......като се качих за първи път на Пежото, покарах го малко, но в градско, хубаво, не е чак толкова зле, ама като го изкарах извънградско и то почна да издиша.....без майтап.....и понеже в клуб Пежо ме нарочиха като некомпетентен и хулещ френските бангии, и аз се оплаквам тук....  ( майтап да става бе...)
За разлика от тях аз съм бил собственик и на френски коли и на японски коли, и им казвам че японците са много по добри от французите, ама те нали трябва да си бранят гордостта си и почват да скачат...... 
Но нищо.....нека си скачат, ще дойде времето им.... 
Само исках да и кажа че една 12 годишна Тойота Карина 2.0 дизел ще ме направи луд с тоя баничарник......нищо че е чисто нов.....   
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивaйлo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.07.03 01:18 |
|
Колкото и да си я обичам марката, пичове, извинявайте точно тоя мотор 1.8Т е несравнимо по-удобен за каране, зверска еластичност 210Нм от1750 до към 5К /при тегло няма има-няма 1150/. Хондата ще му насмогва чак след 6К. При въпросното каране по завой е невъзможно да се поддържат тези обороти.
| |
Тема
|
[re: Ивaйлo]
|
|
Публикувано | 12.07.03 11:29 |
|
Да прав си,нищо не съм казал,върви си яко, но защо мислиш че на въпросните завои не може да поддържа тези обороти.....та нали в ралитата те карат само на високи обороти......даже нещо повече, колите има са направени така,чче под 2000 об./мин/ не падат.....т.е. свободния им ход е мин. 2000об/мин.  Иначе А3 1.8Т си върви мама му.........
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|