Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:19 25.11.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема HONDA СЕРВИЗИ - мнения и препоръки !нови  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Maniac)
Публикувано08.11.02 21:59

Предлагам, в тази тема всеки да си каже мнението за сервиз(и) в отделен град.
Така всеки един може да сподели "болежки" или "щастие" от посетеният от него сервиз. С това свое мнение, той може да в помощ на други Хондаджий, като ги ориентира къде да ходят и къде да НЕ ходят
КАзано накратко - с тази тема можем единствено да си бъдем полезни един на друг - ние ХОНДАДЖИЙТЕ

Моля, мнение, коментари и публикаций които НЕ СЕ отнасят към темата да НЕ бъдат публикувани. В противен случай ще бъдат трити !

Редактирано от ADH-Honda на 23.03.03 16:37.

Тема Re: HONDA СЕРВИЗИ - мнения и препоръки !нови [re: ADH-Honda]  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Maniac)
Публикувано08.11.02 22:17

Мое мнение - в София при САШО ОМБРЕ

Хем части има на добри пари, хем майстора си е БАШ майстор (в истиснкият си смисъл)

PS: Също така - Въпросният Сашо е ФЕН на марката, не само техник, който ремонтира тези коли

Така че, ако искате Хондето ви да е като ново и изрядно, да полафите с човек, с който ти е КЕФ да си приказваш на тема ХОНДА - при ОМБРЕ И то на цени, по джоба на всеки !

Сервиза се намира в София, 4-и километър, до сградата където е магазина KSD !
Телефон:
(02)720-542

088 47 36 13

НА добър и БЕЗАВАРИЕН ПЪТ

Редактирано от ADH-Honda на 05.05.03 14:38.

Тема Serwiza na Kajan - razocharowan [re: ADH-Honda]  
Авторcarlos (Нерегистриран)
Публикувано10.11.02 20:09

imam Honda Civic 1.3 75 konia, 91 godina.
1.
Samo edno malko mnenie za horata, koito rabotiat w serwiza na Kajan. Mislia, che edno ot neshtata, koito triabwa da se promeniat e otnoshenieto kxm klienta.
Otidoh wednxzh pri tiah s edin problem, za kojto ne biah siguren kakwo e tochno - dali ot alarmata, dali ot akumulatora... abe ne razbiram, nali za towa sa serwizite, da mi kazhat kakwo e.
E, otne mi dosta wreme za da uspeja da izkaram horata ot wxtre pone da ja poglednat pod kapaka, a niamaha niakakwa konkretna rabota w momenta.
Twxrdiaha, che problema e ot alarmata i da sxm otishxl pxrwo pri alarmadjiata i togawa pri tiah. Kazah im, edwa li ne im se primolih shtom taka i taka sxm doshxl, da wzemat da ja poglednat samo, da widiat za kakwo tochno stawa wxpros... pxk az taka i taka biah trxgnal kxm serwiza s alarmite.
E, towa e. Gledam mizeria, obache sxm chel postingi tuk i si misleh, che sigurno sa dobri, ili naj malkoto pichowe... e, ostanah razocharowan ot otnoshenieto - uzhasno nezhelanie, nezainteresowanost i mxrzel...
2. Sluchaj ot predi mesec s edin priatel. Kupuwa si Honda Shuttle i ja wodi pri Kajan da ja widiat. Nali si kupuwa kola, da znae kakwo i e, kakwo go chaka. Ok - okachwaneto za smiana i t.n. Smeniha se niakoi osnowni neotlozhni neshta i drugi ne tolkowa neotlozhni se ostawiha za po natatxk.
I kakwo stawa sled 1-2 sedmici, w Bankia po edno nanadolnishte spirachkite NAPXLNO OTKAZWATi moja priatel edwa edwa ne se prebiwa - dobre che ne e imalo koli w nasreshtnoto... Okazwa se che niakwa trxbichka se bila spukala, ne znam si kakwo. Az nishto ne razbiram ot koli, no se chudia, ne bi li triabwalo pri Kajan da sa widiali, che spirachkite ne sa w red neshto...
E towa, pisha go za da contribute-wam kxm mneniata za serwizite, ne da se zajazhdam :)

АвторMANlAC (Нерегистриран)
Публикувано18.11.02 05:26

V Burgas - Avtoserviz Honda na Stojan Apostolov. Tam sa mnogo na "ti" s markata, 6toto sa tsjala familia avtomobilni systezateli i se 4ovyrkat v hondite ot godini. A i sa pi4ove...

АвторStan (Нерегистриран)
Публикувано29.01.03 17:30

За ОМБРЕ е вярно най добрите майстори с Милен.
Добре че са те, че иначе с майстори от типа "Бай Миле" е пално.

Автор rocco1 (непознат)
Публикувано19.03.03 15:56

Az hodih pri Ombre i sum mhogo dovolen, suvetvam go, na tia kadeto se chudiat kade da otidat...

Тема Re: HONDA СЕРВИЗИ - мнения и препоръки !нови [re: rocco1]  
Автор StanNSX (Type S)
Публикувано19.03.03 16:08

Za Ombre e yasno Naistina e mnogo dobar i az sam mnogo dovolen
Obache koito e daleche ot Sofia???

VTi-inside

Автор4G ClVlC (Нерегистриран)
Публикувано12.04.03 14:08

Има и един друг сервиз в Драгалевци,в който те посрещат с разбиране и знаят какво правят.
Момчето се казва Иво и се занимава предимно с Японски автомобили.
Мойта Хонда е на 217000 км.,но нямам никакви оплаквания след като беше при него, А ТЯ БЕШЕ ПРИ НЕГО ЗАЩОТО ПРЕДИ ТОВА Я ПИПАХА В ДАРУ КАР(там не ходете) ,ОТ КЪДЕТО ИЗЛЕЗЕ В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ.

Между другото някаква идея да имате ,от къде мога да намеря кора за багажник на СИВИК 1.5 16V (D15B11) 3вр.

Тема Re: HONDA СЕРВИЗИ - мнения и препоръки !нови [re: 4G ClVlC]  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Маняк)
Публикувано12.04.03 14:10

D15B1 е модела на мотора

А, какво са и правили на твоята в Дару Кар - какво се е било прецакало ?

Ами - за кората - питай ОМБРЕ-то, може и да я има !

Успех

Редактирано от ADH-Honda на 12.04.03 14:11.

Автор 4G CiviC (C 1193 CT)
Публикувано14.04.03 08:00

Вкарах я в Дару Кар за смяна на анг.ремък,ролка и гумички.
Но резултата беше :
1.Увеличен разход на МАСЛО....
2.Намалена мощност( поради прескочен зъб на ремъка)
и т.н.
Този Иво в Драгалевци я разглоби основно и ми показа новите гумички,които бяха набивани с чук и ключ "звезда" нищо не ставаше от тях.
В общи линии ремонта го направих два пъти.
Сега е без забележки към двигател,но след зимата се обаждо нещо по предницата и ще се наложи да я види някой.
Този Омбре само с двигатели ли се занимава или изцяло подържа автомобили?

УСПЕШНА СЕДМИЦА !!!

Редактирано от 4G CiviC на 14.04.03 08:40.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.