Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:00 04.11.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Шарлатанката "д-р" Юлия Цанкованови  
Автор mama_shishi (непознат )
Публикувано23.03.07 17:22

Здравейте! Аз и детето ми сме сериозно потърпевши от т.нар. лечение на тази жена - д-р Юлия Цанкова. Моля, ако и Вие сте пострадали от нейните действия, изпратете ми лично съюбщение или ми пишете в тази тема!

Тема Re: Шарлатанката "д-р" Юлия Цанкованови [re: mama_shishi]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано24.03.07 08:00

какво е станало?

Тема Re: Шарлатанката "д-р" Юлия Цанкованови [re: ease]  
Автор mama_shishi (непознат )
Публикувано26.03.07 10:12

Госпожата изписва по един куп монопрепарати наведнъж, занимавайки се основно с дистрибуция на АкваСорс - водорасли (всеки може да се увери в това - в бюлетините на АкваСорс редовно е с най-висок коефициент за реализирани продажби). В резултат на нейното "лечение", уж проследяваното ми дете беше прието в болница в много тежко състояние, десет дни приемаше кортикостероид и антибиотици, да не говорим за стреса, който изживя това мъничко човече. Обърнала го е на търговия, пази боже от такива "лекари"! В болницата недоумяваха как лекарят (при това педиатър), проследявал това дете, е могъл да допусне нещата да се усложнят до такава степен. Мили майки, които четете това, дълбоко уважавам хомеопатията, затова смятам, че такива хора си правят експирименти с пациентите си и са позор за нея ... НЕ ВОДЕТЕ ДЕЦАТА СИ ПРИ ТАЗИ ЖЕНА!!!

Авторhom (Нерегистриран)
Публикувано26.03.07 18:07

За съжаление и до мен напоследък достига такава информация!Жалко за такива колеги!

Автор easeМодератор ()
Публикувано27.03.07 02:37

Много съжалявам,че ви се е случило това.:( За съжаление, неморални и непрофесионални хора има нявсякъде. Добре, че има и свестни и кадърни.

Автормapтa (Нерегистриран)
Публикувано27.03.07 10:25

Напълно съм съгласна с Вас!
Миналата година писах тук за печалния си опит с тази "лекарка", но темата е някъде назад. Тя изписва наред с продуктите на Аква Сорс, които са задължителни (синът й е водещ дистрибутор Цанко Цанков) и куп лекарства, които се взимат заедно и са във високи потенции. Като пример ще Ви дам, че беше изписала на детето ми да взема всеки ден Калкареа Карбоника 30С, в продължение на месеци, а в неделите - Калкареа Карбоника 100С. Покрай нейните глупости започнах да търся повече информация и се ужасих, когато разбрах на какво съм подложила детето си!
Ако я потърсиш в 8.30 сутринта, тя не отговаря или телефона вдига друг от семейството й, защото за нея е рано. Държи се безобразно!
Няма да навлизам в повече подробности, но НЕ ВОДЕТЕ ДЕЦАТА СИ ПРИ ЮЛИЯ ЦАНКОВА!

Тема Re: Шарлатанката "д-р" Юлия Цанкованови [re: мapтa]  
Авторkaspo (Нерегистриран)
Публикувано27.03.07 15:23

Когато има такъв самозабравил се ,,колега,, хубаво е да се чуят повече мнения на потърпевши.

Автор diksey (непознат )
Публикувано07.10.09 12:57

Здравейте, темата е стара, но случайно попаднах на нея и не мога да се въздържа да не направя коментар. Аз лично благославям въпросната докторка, защото именно тя спаси сина ми от кортикостероидите и антибиотика, с които го наблъскаха докато беше в болницата. Впоследствие тя не само му помогна да се изчисти от страничните ефекти на тези медикаменти, ами и го излекува, тъй като именно докато беше в болницата пипна бактерия в урината. Съжалявам, че така се е случило с вас и дори бях страшно учудена от това, което прочетох, защото при мен случая беше противоположен на вашия.

Тема Re: Шарлатанката "д-р" Юлия Цанкованови [re: мapтa]  
Автор linia77 (непознат )
Публикувано19.11.10 15:08

Здравейте, искам да изкажа мнението си за д-р Цанкова - хомеопат. Доверих и се изцяло, за съжаление обаче постигнахме само негативи от това. Детето ми е с уголемени небни сливици и трета сливица по принцип и решихме да пробваме да подобрим положението с хомеопатия, доверявайки се на Цанкова след като горещо ни я препоръчаха. Тя ни увери, че бихме се повлияли добре от хомеопатията, като обаче курса е дълъг. И така, въоражени с търпение ние започнахме да следваме нейните указания като започнахме през май месец, естествено детето не боледува лятото, защото не ходеше на градина, беше 2 пъти на море а през другото време на планина и всичко беше ок, но след септември се разболяхме ходихме 2 пъти при нея по спешност - след бегли погледи на гърлото и коментари колко сме лигави...(за коментари и анализи от това естество не плащам - плащам за преглед все пак...)тя ни уверяваше, че това е просто едно вирусче, че детето се справя с него и няма нищо притеснително и така се влачихме 10 дена, отидохме 3-ти път - същото, на конкретния въпрос все пак кога да очакваме някакви резултати от дпсега проведената терапия, ни беше отговорено този път "догодина по същото време" а междувременно те сливиците щели ту да се уголемяват, ту да се смаляват...без коментар. И така от цялата тази работа и "компетенцията" на тази лекарка си докарахме отит в много сериозна степен, пихме антибиотик, ходене на 300 доктора и най-вероятно ще слагаме макаричка и ще вадим сливици, ще видим кои точно.... поне можеше да ни насочи да отидем при УНГ, явно тя не преглежда уши....Та исках да кажа - не се доверявайте на мнимата докторка, или ако все пак решите да пробвате - имайте едно наум и направете по-обстоен преглед за да не стигате до усложнения както се случи при нас, защото ако си бяхме отишли навреме на УНГ - сега нямаше да сме на това дередже. За мен лично -не е това човека!

Тема Re: Шарлатанката "д-р" Юлия Цанкова [re: linia77]  
Автор KalinaO1 (любознателна)
Публикувано21.11.10 16:48

На деца, тежко болни и възрастни не се изписват високи потенции. С30 е висока потенция за тях. Според мен, първият признак за представящ се за хомеопат и с вероятност да сбърка, и от там да нямате резултат, е да ви пратят да си купувате от аптеката потенция С30, която всъщност е единствената потенция, предлагана в аптеките. Този който се занимава с хомеопатия, трябва да си има потенцизатор в кабинета/или там където работи, или да ви прати в хомеопатична аптека, където да ви приготвят ВАШАТА потенция.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.