|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
стимулиране на имунитета
|
|
| Автор | kpacи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.07 10:17 |
|
|
Можете ли да ми предложите някакви хомеопатични препарати за стимулиране на имунитета (всеки месец боледува от хрема и кашлица) и апетита (едва 10кг е), на дете на 2г и 8м?
| |
|
Тема
|
Re: стимулиране на имунитета
[re: kpacи]
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 04.05.07 04:51 |
|
|
Няма лекарства за стимулиране на имунитета.Това не са билки или добавки. Но може след правилно лечение с класическа хомеопатия да се повиши имунитета-това и става най-често.Децата спират да боледуват. За целта трябва да заведете детето при класически хомеопат да му определи точното лекарство и да го следи.
Успех
| |
|
Тема
|
[re: ease]
|
|
| Автор | sarabia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.07 21:22 |
|
|
Продуктите на Аквасорс също помагат на организма да се справи по -лесно с болестите.
| |
|
Тема
|
[re: sarabia]
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 05.05.07 03:53 |
|
|
аз не съм фен на добавките
сигурно има случаи в които са приложими, но предпочитам други средства
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | kkk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.05.07 08:32 |
|
|
Ходих на хомеопат, взе ми 50лв за преглед и купих по рецепта хомеопатични препарати за 30лв, но до сега нищо не ми е изписал да приема, доста съм разочарована! Предлагал Коластра на Аква Сорс и от нея да му давам
| |
|
Тема
|
[re: kkk]
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 07.05.07 14:50 |
|
|
това не звучи добре
класически хомеопат ли е?съмнява ме...По-скоро ми звучи като млад боаронец, който го е страх да предпише....
Зарежи коластрата, намери добър класически хомеопат.
Съжалявам за преживяването и парите на вятъра....То принципно да намериш добър лекар бил той хомеопат или не е едно чудо....
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Бeлocлaвa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.05.07 15:53 |
|
|
Добавките от типа Аквасорс съвсем ли противоречат на класическата хомеопатия? Или е въпрос на предпочитания, все пак. Объркана съм. Нашият класически хомеопат също работи с такива.
| |
|
Тема
|
[re: Бeлocлaвa]
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 08.05.07 00:29 |
|
|
Някои хомеопати работят, но принципно това не е част от хомеопатията и аз не мисля,че трябва да се ползват заедно.Ако има ефект, как знаеш дали ефектът е от добавката /бил той положителен или отрицателен/ и как знаеш кога да смениш лекарството, кога да го повториш и т.н....Да не говорим,че добавките могат да задълбочат състоянието на сикоза и да влошат някои заболявания.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kaspo () |
| Публикувано | 08.05.07 10:09 |
|
|
Много класически хомеопати изполкват и хранителни добавки.Това не е вредно,но покякога е объркващо за самата им работа.Права е изи,че самото хомеопатично лечение води до повишаване на имунитета.Това му е една от целите.Ето защо в повечето случаи даването на добавки е за успокоение на пациентите,а и защо не, в крайна сметка и за по-добър доход!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
sarabia (минаващ) |
| Публикувано | 08.05.07 11:07 |
|
|
Ease,
би ли обяснила по-просто какво означава*да задълбочат състоянието на сикоза*,
иначе от самите добавки аз съм видяла положителен ефект-миналото лято сина ми изкара вирусите само с температура,докато децата около нас стигаха до болница с повръщане и разстройство.
Преди това пък спряхме алергията му към домати и шоколад точно с хр.добавки-убедена съм че е от тях защото по него време не приемаше хомеопатични л-ва.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|