Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:09 11.12.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема стимулиране на имунитетанови  
Авторkpacи (Нерегистриран)
Публикувано03.05.07 10:17

Можете ли да ми предложите някакви хомеопатични препарати за стимулиране на имунитета (всеки месец боледува от хрема и кашлица) и апетита (едва 10кг е), на дете на 2г и 8м?

Тема Re: стимулиране на имунитетанови [re: kpacи]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано04.05.07 04:51

Няма лекарства за стимулиране на имунитета.Това не са билки или добавки. Но може след правилно лечение с класическа хомеопатия да се повиши имунитета-това и става най-често.Децата спират да боледуват. За целта трябва да заведете детето при класически хомеопат да му определи точното лекарство и да го следи.

Успех

Тема Re: стимулиране на имунитетанови [re: ease]  
Авторsarabia (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 21:22

Продуктите на Аквасорс също помагат на организма да се справи по -лесно с болестите.

Тема Re: стимулиране на имунитета [re: sarabia]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано05.05.07 03:53

аз не съм фен на добавките
сигурно има случаи в които са приложими, но предпочитам други средства

Авторkkk (Нерегистриран)
Публикувано07.05.07 08:32

Ходих на хомеопат, взе ми 50лв за преглед и купих по рецепта хомеопатични препарати за 30лв, но до сега нищо не ми е изписал да приема

, доста съм разочарована! Предлагал Коластра на Аква Сорс и от нея да му давам

Тема Re: стимулиране на имунитетанови [re: kkk]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано07.05.07 14:50

това не звучи добре
класически хомеопат ли е?съмнява ме...По-скоро ми звучи като млад боаронец, който го е страх да предпише....

Зарежи коластрата, намери добър класически хомеопат.

Съжалявам за преживяването и парите на вятъра....То принципно да намериш добър лекар бил той хомеопат или не е едно чудо....

АвторБeлocлaвa (Нерегистриран)
Публикувано07.05.07 15:53

Добавките от типа Аквасорс съвсем ли противоречат на класическата хомеопатия? Или е въпрос на предпочитания, все пак. Объркана съм. Нашият класически хомеопат също работи с такива.

Тема Re: стимулиране на имунитетанови [re: Бeлocлaвa]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано08.05.07 00:29

Някои хомеопати работят, но принципно това не е част от хомеопатията и аз не мисля,че трябва да се ползват заедно.Ако има ефект, как знаеш дали ефектът е от добавката /бил той положителен или отрицателен/ и как знаеш кога да смениш лекарството, кога да го повториш и т.н....Да не говорим,че добавките могат да задълбочат състоянието на сикоза и да влошат някои заболявания.

Автор kaspo ()
Публикувано08.05.07 10:09

Много класически хомеопати изполкват и хранителни добавки.Това не е вредно,но покякога е объркващо за самата им работа.Права е изи,че самото хомеопатично лечение води до повишаване на имунитета.Това му е една от целите.Ето защо в повечето случаи даването на добавки е за успокоение на пациентите,а и защо не, в крайна сметка и за по-добър доход!

Автор sarabia (минаващ)
Публикувано08.05.07 11:07

Ease,
би ли обяснила по-просто какво означава*да задълбочат състоянието на сикоза*,
иначе от самите добавки аз съм видяла положителен ефект-миналото лято сина ми изкара вирусите само с температура,докато децата около нас стигаха до болница с повръщане и разстройство.
Преди това пък спряхме алергията му към домати и шоколад точно с хр.добавки-убедена съм че е от тях защото по него време не приемаше хомеопатични л-ва.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.