|
|
|
Тема
|
АНТИБИОТИК-ХОМЕОПАТИА
|
|
| Автор |
joni12 () |
| Публикувано | 25.04.07 14:31 |
|
|
Здравейте 20 дена лекувам сина си с хомеопатия за псориазис но той прихвана някакьв вирус с много висока температура(39,6) тьрсих под дьрво и камьк лекуващия ни хомеопат на GSM-ма му имаше секретар оставих сьобщение че е спешно така и до днес не ми се е обадил принудих се да го заведа в болница от там ми казаха че без антибиотик няма да мине купих го и му го дадох много се страхувах температурата беше много висока той се беше отпуснал нямах друг начин.Сега незнам имам лекарства от хомеопата за още 20 дена но незнам какво да правя малко сьм му и обидена незнам дали да му се обаждам, посаветвайте ме моля.
| |
|
Тема
|
Re: АНТИБИОТИК-ХОМЕОПАТИА
[re: joni12]
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 25.04.07 14:38 |
|
|
Антибиотиците не лекуват вируси. Не знам кой идиот ви го е предписал, но е безумно.
Няма нужда да правиш нищо особено-високата температура е лечебна за организма-това е естествен метод на тялото да се спрвя с проблеми.Може и да е лечебна реакция от лечението за псориазиса.
А какви са тия лекарства, които имаш от хомеопата за 20 дена?Това също звучи съмнително.
| |
|
Тема
|
[re: joni12]
|
|
| Автор |
novali () |
| Публикувано | 25.04.07 15:09 |
|
|
Напълно разбирам и съчуствам на joni. И аз изпадам в паника когато не мога да намеря хомеопата сега му предстои отпуск до 07.05 и съм ужасена. Напълно разбирам че и те са ХОРА и имат нужда от почивка и да се образоват също за да са ни по-полезни. А това за високата температура го приемам но до определени граници, неможе да оставиш едно дете с 40 градуса и да го чакаш да получи гърч нали?
| |
|
Тема
|
[re: novali]
|
|
| Автор |
firrst (член) |
| Публикувано | 25.04.07 18:31 |
|
|
Високата температура се сваля най-просто с оцет и вода 1:1-компреси на челото, глезените и китките. Антибиотиците не смъкват температура !!!
| |
|
Тема
|
[re: firrst]
|
|
| Автор |
kaspo () |
| Публикувано | 25.04.07 19:51 |
|
|
Стореното - сторено,ситуацията е била такава.Нищо фатално не се е случило.До колкото разбрах ти питаш какво да правиш от тук насетне.Това не може никой друг да ти каже освен хомеопата.Така че е добре да му се обадиш,да се изясните и да решиш едва тогава дали ще лекуваш детето при него или не.Повярвай и ние сме хора случва ни се понякога да не можем да ви отговорим на повикванията.Не те съветвам да даваш на своя глава още 20!!! дена лекарството.Струва ми се ,че има нещо гнило в това предписание ,но не мога да съм сигурна.
| |
|
Тема
|
[re: kaspo]
|
|
| Автор |
joni12 () |
| Публикувано | 25.04.07 22:15 |
|
|
хомеопати4ните хап4ета бяха за 1,5 месец ,той ми ги даде в едни прозра4ни плик4ета аз незнам какви са едните се даваха 2*2 на дена а дръгите 3 само веднаж в седмицата ,казвам 4е ми остават за още 20 дена ,не 4е нямам доверие на хомеопата щом сьм отишла при него зна4и му гласувам доверие и сигурно пак при него ще отида за да продьлжа ле4ението ,а това 4е загьрбих хомеопатията беше от страх детето ми имаше нужда от лекар нямах друг избор аз нямам тая смелост детето ми да е с 40 температура и да чакам,а това с оцета изобщо в слу4ея не ми помогна.незнам бях уплашена затова му дадох вси4ко което ми изписаха от болницатал
| |
|
|
|
|