Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:10 11.12.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема тъмни кръгове около очитенови  
Автор lonely_tears (невидима)
Публикувано28.02.07 04:27

Та някъде из нета пишеше при такъв симптом някакво хомеопатично средство.
Ще кажете иди първо при спец. но искам първо да чуя някое друго мнение...
щото трудно се повлияват от кремове и разни маски от чай женшен се намаляват ама само толкова
нямам силни алергии

Тема Re: тъмни кръгове около очитенови [re: lonely_tears]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано28.02.07 05:51

тъмните кръгове са признак на нещо
най-често-на стрес, на проблеми с черния дроб и т.н
трябва да лекуваш проблемите, а не кръговете

отиди при класически хомеопат да ти определеи лекарство, което ще ти помогне
няма лекарство за тъмни кръгове сами по себе си, но ще има лекарство за теб с всичките ти оплаквания

успех

Тема Re: тъмни кръгове около очитенови [re: ease]  
Публикувано28.02.07 16:36

Добре да кажем от кръвните ми изследвания проблеми не се очертават. Не казвам че съм абсолЮтно здрава. А и сега нищо не правя стоя си вкъщи ако започна някаква усилена дейност навън кръговете се увеличават.Хората си мислят че или не си доспивам или съм прекарала бурна нощо и съм се нагълтала с алкохол пък аз си стоя вкъщи ...
А този хомеопат как ще определи какво ми е нужно на базата на какво изследване ?
Какви въпроси ще ми задава?

Тема Re: тъмни кръгове около очитенови [re: lonely_tears]  
Автор easeМодератор ()
Публикувано28.02.07 19:37

Няма да ти иска изследвания. Ще те пита какво ти е, от какво се оплакваш.После ще пита за подоробности-от кога ти е така с какво го свързваш, имала ли си някакви големи стресове преди да започне това, слагала ли си ваксини, пила ли си хормони или други лекарства, от какво си боледувала. Каква семсйна история на азболявания имате в семесйтвото. Как спиш, какво ядеш, какво не обичаш да ядеш...Може да задава въпроси за характера ти...На базата на тази информация ще ти определи лекарство, което да е подходящо за теб.

Тема Re: lonely_tearsнови [re: lonely_tears]  
Автор firrst (новак)
Публикувано01.03.07 13:32

Очите хлътнали ли са навътре???

Тема Re: lonely_tearsнови [re: firrst]  
Автор kaspo ()
Публикувано01.03.07 13:54

Между другото,хомеопатията ще ти помогне и за другите проблеми,които описваш в един друг клуб.Мисля(само на пръв поглед),че тъмните ти кръгове се дължат точно на тези проблеми!Повярвай ми,говоря ти от опит-Хомеопатията се справя и с тях!Желая ти Успех

Публикувано01.03.07 23:43

ми не са много хлътнали ... не е от сянка.. на горния клепач е хиперпигментация а на долния някакси кожата е лилава тънка все едно някой ми е насинил очите има такъв тип синини в резултат от алергии само дето не съм и алергична

Say Somethin

Тема Re: lonely_tears [re: kaspo]  
Публикувано02.03.07 00:01

Дано сигурно ще пробвам да писах за едни емоционални проблеми ама е малко вероятно да ми помогне там то не всичко от мене зависи

Say Somethin

Тема Re: lonely_tearsнови [re: lonely_tears]  
Автор firrst (новак)
Публикувано02.03.07 09:54

Ако са ти хлътнали очите-това е недостиг на течности в организма.А по принцип нездравия вид на лицето,както ти го обясняваш е признак на натравяне.Пиеш повече вода,правиш си дезинтоксикация на организма-масажи иглотерапия,сауна.

P.S.Хапове за изчистване на бъбреците

Публикувано03.03.07 00:03

Да за бъбреците и в една аптека ми го бяха предложили по друг повод ...
Вярно лицето ми изглежда малко дехидратирано ама пък в долните ми крайници има задържана вода т.е. лек оток

Say Somethin

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.