|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
тъмни кръгове около очите
|
|
| Автор |
lonely_tears (невидима) |
| Публикувано | 28.02.07 04:27 |
|
|
Та някъде из нета пишеше при такъв симптом някакво хомеопатично средство.
Ще кажете иди първо при спец. но искам първо да чуя някое друго мнение...
щото трудно се повлияват от кремове и разни маски от чай женшен се намаляват ама само толкова
нямам силни алергии
| |
|
|
|
тъмните кръгове са признак на нещо
най-често-на стрес, на проблеми с черния дроб и т.н
трябва да лекуваш проблемите, а не кръговете
отиди при класически хомеопат да ти определеи лекарство, което ще ти помогне
няма лекарство за тъмни кръгове сами по себе си, но ще има лекарство за теб с всичките ти оплаквания
успех
| |
|
Тема
|
Re: тъмни кръгове около очите
[re: ease]
|
|
| Автор |
lonely_tears (невидима) |
| Публикувано | 28.02.07 16:36 |
|
|
Добре да кажем от кръвните ми изследвания проблеми не се очертават. Не казвам че съм абсолЮтно здрава. А и сега нищо не правя стоя си вкъщи ако започна някаква усилена дейност навън кръговете се увеличават.Хората си мислят че или не си доспивам или съм прекарала бурна нощо и съм се нагълтала с алкохол пък аз си стоя вкъщи ...
А този хомеопат как ще определи какво ми е нужно на базата на какво изследване ?
Какви въпроси ще ми задава?
| |
|
|
|
Няма да ти иска изследвания. Ще те пита какво ти е, от какво се оплакваш.После ще пита за подоробности-от кога ти е така с какво го свързваш, имала ли си някакви големи стресове преди да започне това, слагала ли си ваксини, пила ли си хормони или други лекарства, от какво си боледувала. Каква семсйна история на азболявания имате в семесйтвото. Как спиш, какво ядеш, какво не обичаш да ядеш...Може да задава въпроси за характера ти...На базата на тази информация ще ти определи лекарство, което да е подходящо за теб.
| |
|
|
|
Очите хлътнали ли са навътре???
| |
|
Тема
|
Re: lonely_tears
[re: firrst]
|
|
| Автор |
kaspo () |
| Публикувано | 01.03.07 13:54 |
|
|
Между другото,хомеопатията ще ти помогне и за другите проблеми,които описваш в един друг клуб.Мисля(само на пръв поглед),че тъмните ти кръгове се дължат точно на тези проблеми!Повярвай ми,говоря ти от опит-Хомеопатията се справя и с тях!Желая ти Успех
| |
|
|
|
ми не са много хлътнали ... не е от сянка.. на горния клепач е хиперпигментация а на долния някакси кожата е лилава тънка все едно някой ми е насинил очите има такъв тип синини в резултат от алергии само дето не съм и алергична
Say Somethin
| |
|
|
|
Дано сигурно ще пробвам да писах за едни емоционални проблеми ама е малко вероятно да ми помогне там то не всичко от мене зависи
Say Somethin
| |
|
|
|
Ако са ти хлътнали очите-това е недостиг на течности в организма.А по принцип нездравия вид на лицето,както ти го обясняваш е признак на натравяне.Пиеш повече вода,правиш си дезинтоксикация на организма-масажи иглотерапия,сауна.
P.S.Хапове за изчистване на бъбреците
| |
|
|
|
Да за бъбреците и в една аптека ми го бяха предложили по друг повод ...
Вярно лицето ми изглежда малко дехидратирано ама пък в долните ми крайници има задържана вода т.е. лек оток
Say Somethin
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|