|
|
|
Тема
|
Муун Райз на А квасорс
|
|
| Автор |
sarabia (минаващ) |
| Публикувано | 01.03.07 12:34 |
|
|
Не знам дали темата е за тук,но тъй като е продукт на фирма основана от хомеопати реших да я пусна.
Преди няколко месеца си взех въпросния крем заради раничка на шийката,която по думите на дистрибутора,както и на рекламни брошури на фирмата Аквасорс трябваше да се затвори или нещо такова след един курс от няколко седмици лечение,
вчера обаче отивам на профилактичен преглед при гинеколога ми и се оказва че положението не само че не се е подобрило,но и нямало изгледи по никакъв начин прогестерона,който уж трябваше да ми помогне да постигне някакви резултати в тази област.
Има ли някой от вас ,който да е чувал нещо свързано с използването на Муун Райз и ефекта от него?Надявам се да се включат повече хора,за да разбулим загадката може ли раничка на шийката на матката да се лекува по начин различен от горене или не??
| |
|
Тема
|
Re: Муун Райз на А квасорс
[re: sarabia]
|
|
| Автор |
kaspo () |
| Публикувано | 01.03.07 13:43 |
|
|
Раничка на шийката на матката се лекува много успешно с нормално хомеопатично лечение!Аквасорс НЕ Е равно на хомеопатия!Добре се печели от продуктите,но те НЕ заменят хомеопатичното лечение!Могат само да го придружават,като действието им изобщо не е съществено!Не е вярно,че фирмата е създадена от хомеопати,а е вярно,че в България най-големите разпространители на продуктите на тази фирма са група хомеопати.
| |
|
Тема
|
[re: kaspo]
|
|
| Автор | sarabia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.03.07 15:07 |
|
|
Мазането с Муун Райз хомеопатичката ми го препоръча,но не е споменавала нищо за вземане на хомеопатични.А ти познаваш ли някой излекувал раничка с хомеопатия?Защото може да си сигурна в излекуването ако наистина си видяла ефекта...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | kaspo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.03.07 15:21 |
|
|
Да,аз лично съм излекувала,както и много мои колеги!Това не е голяма философия,но иска търпение от страна,както на хомеопата,така и от страна на пациента.Може да стане бързо,може и бавно.
| |
|
Тема
|
[re: kaspo]
|
|
| Автор | sarabia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.03.07 19:06 |
|
|
Благодаря ти за мнението,въпреки ненужно острия ти тон в съседната тема.Кажи ми моля те още само едно нещо-на продължително лечение съм с конституционно л-во за различни проблеми,идвали и си отивали в продължение на 1.6 месеца и смея да кажа че съм доволна от резултатите-защо това хомеопатично лечение не е повлияло на раничката на шийката досега?Нали човек се лекува не според болежките,а според конституцията?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 01.03.07 20:22 |
|
|
нямам опит с този крем, но според мен тия неща са доста измислени
принципно не съм фен на добавките, с малки изключения /Омега3/
да не говорим,че нямат никаква връзка с хомеопатията
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 01.03.07 20:28 |
|
|
Тялото избира само кога какво да излекува, когато си на конституционално лечение. Имаше един такъв пример, който ни го дадоха на лекции преди години-една жена се лекува за някакъв гинекологичен проблем, същевременно има астма. При лечението астмата се подобрява, първо, а гинекологичният проблем не мърда. Тя пита защо така-отговорът е, че белият дроб и дихателната функция са по-съществени за тялото от гинекологичните проблеми и за това жизнената енергия отива да излкува първо тях. По-късно ще има пдобрение и на другите проблеми. Ако си доволна от лечението като цяло, имай търпение и това ще се оправи.
| |
|
Тема
|
[re: ease]
|
|
| Автор |
.И. (непознат) |
| Публикувано | 01.03.07 20:52 |
|
|
Обикновено първо се повлияват най-типичните за лекарството симптоми, а след това тези, които са по-рядко срещани. Или - първо изчезват ключовите, а после останалите симптоми. Хубаво е хомеопатът да е уведомен, особено ако не ги е взел при реперторизцията (което много често се случва), защото няма как той да ни знае абсолютно всички болежки. Най-малкото, за да набележи какво се повлиява и какво не. Може да реши, че не е съвсем точното лекарство, ако организма изхвърля симптоми, които не са между тези на лекарството, и той се е двоумил...
Ето за тези случаи е необходим хомеопатът. Всички може да си мислят, че хомеопатията е математика, но не е точно така. Има тънки моменти, които трябва да бъдат уловени. Да си спестиш антибиотика е едно, а да има действително излекуване, е съвсем друго. Макар че в нашия свят едното бива равнявано на другото...
Но всички ние си правим труда да пишем именно заради тази разлика. :)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
sarabia (минаващ) |
| Публикувано | 02.03.07 09:35 |
|
|
Благодаря на всички които се включиха.Ще говоря с хомеопатичката за това когато се върне.
| |
|
|
|
|