Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:09 11.12.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Тема Муун Райз на А квасорснови  
Автор sarabia (минаващ)
Публикувано01.03.07 12:34

Не знам дали темата е за тук,но тъй като е продукт на фирма основана от хомеопати реших да я пусна.
Преди няколко месеца си взех въпросния крем заради раничка на шийката,която по думите на дистрибутора,както и на рекламни брошури на фирмата Аквасорс трябваше да се затвори или нещо такова след един курс от няколко седмици лечение,
вчера обаче отивам на профилактичен преглед при гинеколога ми и се оказва че положението не само че не се е подобрило,но и нямало изгледи по никакъв начин прогестерона,който уж трябваше да ми помогне да постигне някакви резултати в тази област.
Има ли някой от вас ,който да е чувал нещо свързано с използването на Муун Райз и ефекта от него?Надявам се да се включат повече хора,за да разбулим загадката може ли раничка на шийката на матката да се лекува по начин различен от горене или не??

Тема Re: Муун Райз на А квасорс [re: sarabia]  
Автор kaspo ()
Публикувано01.03.07 13:43

Раничка на шийката на матката се лекува много успешно с нормално хомеопатично лечение!Аквасорс НЕ Е равно на хомеопатия!Добре се печели от продуктите,но те НЕ заменят хомеопатичното лечение!Могат само да го придружават,като действието им изобщо не е съществено!Не е вярно,че фирмата е създадена от хомеопати,а е вярно,че в България най-големите разпространители на продуктите на тази фирма са група хомеопати.

Тема Re: Муун Райз на А квасорснови [re: kaspo]  
Авторsarabia (Нерегистриран)
Публикувано01.03.07 15:07

Мазането с Муун Райз хомеопатичката ми го препоръча,но не е споменавала нищо за вземане на хомеопатични.

А ти познаваш ли някой излекувал раничка с хомеопатия?Защото може да си сигурна в излекуването ако наистина си видяла ефекта...

Тема Re: Муун Райз на А квасорснови [re: sarabia]  
Авторkaspo (Нерегистриран)
Публикувано01.03.07 15:21

Да,аз лично съм излекувала,както и много мои колеги!Това не е голяма философия,но иска търпение от страна,както на хомеопата,така и от страна на пациента.Може да стане бързо,може и бавно.

Тема Re: Муун Райз на А квасорснови [re: kaspo]  
Авторsarabia (Нерегистриран)
Публикувано01.03.07 19:06

Благодаря ти за мнението,въпреки ненужно острия ти тон в съседната тема.Кажи ми моля те още само едно нещо-на продължително лечение съм с конституционно л-во за различни проблеми,идвали и си отивали в продължение на 1.6 месеца и смея да кажа че съм доволна от резултатите-защо това хомеопатично лечение не е повлияло на раничката на шийката досега?Нали човек се лекува не според болежките,а според конституцията?

Автор easeМодератор ()
Публикувано01.03.07 20:22

нямам опит с този крем, но според мен тия неща са доста измислени

принципно не съм фен на добавките, с малки изключения /Омега3/

да не говорим,че нямат никаква връзка с хомеопатията

Автор easeМодератор ()
Публикувано01.03.07 20:28

Тялото избира само кога какво да излекува, когато си на конституционално лечение. Имаше един такъв пример, който ни го дадоха на лекции преди години-една жена се лекува за някакъв гинекологичен проблем, същевременно има астма. При лечението астмата се подобрява, първо, а гинекологичният проблем не мърда. Тя пита защо така-отговорът е, че белият дроб и дихателната функция са по-съществени за тялото от гинекологичните проблеми и за това жизнената енергия отива да излкува първо тях. По-късно ще има пдобрение и на другите проблеми. Ако си доволна от лечението като цяло, имай търпение и това ще се оправи.

Тема Re: Муун Райз на А квасорснови [re: ease]  
Автор .И. (непознат)
Публикувано01.03.07 20:52

Обикновено първо се повлияват най-типичните за лекарството симптоми, а след това тези, които са по-рядко срещани. Или - първо изчезват ключовите, а после останалите симптоми. Хубаво е хомеопатът да е уведомен, особено ако не ги е взел при реперторизцията (което много често се случва), защото няма как той да ни знае абсолютно всички болежки. Най-малкото, за да набележи какво се повлиява и какво не. Може да реши, че не е съвсем точното лекарство, ако организма изхвърля симптоми, които не са между тези на лекарството, и той се е двоумил...

Ето за тези случаи е необходим хомеопатът. Всички може да си мислят, че хомеопатията е математика, но не е точно така. Има тънки моменти, които трябва да бъдат уловени. Да си спестиш антибиотика е едно, а да има действително излекуване, е съвсем друго. Макар че в нашия свят едното бива равнявано на другото...

Но всички ние си правим труда да пишем именно заради тази разлика. :)

Автор sarabia (минаващ)
Публикувано02.03.07 09:35

Благодаря на всички които се включиха.Ще говоря с хомеопатичката за това когато се върне.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.