Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:31 11.09.24 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Тема Игнациянови  
Автор mmtomova (непознат )
Публикувано27.12.06 12:40

Здравейте,приемам игнация от 7 дни,като през последните 4 имах страшна хрема,болки в гърлото и ушите,което навярно е лечебна криза.Днес ми се появиха пак едни от първоначалните ми симптоми.Та въпроса ми е:това означава ли,че игнацията действа,защото съм чела,че могат да се засилят някои от симптомите.Моля за ващето мнение

Тема Re: Игнация [re: mmtomova]  
Автор kaspo ()
Публикувано27.12.06 15:24

Информацията е напълно недостатъчна,а и да беше пълна,на тези въпроси единствено твоят хомеопат може да даде адекватен отговор,защото само той е снел твоя случай

Тема Re: Игнациянови [re: mmtomova]  
Публикувано31.12.06 19:10

Здравейте,ще ви опиша по-подробно какъв е моят случай.
Приемам Игнация 200C,заради разочарование от роднина,виене на свят,раздразнителност,"бучене" в главата,нервност,лоши мисли - за болести и смърт.Може би трябва да отбележа,че проблемите с нервите и лошите мисли не са от скоро.От скоро са виенето на свят и бученето в главата.Приемам я от 11 дни.На четвъртия ден от приема ме заболя гърлото,носът ми се запуши,вдигах висока температура и така 4-5 дни.Предполагам,че това е лечебна криза,през която нямах замайване и бучене в главата.Когато се пооправих от нея започна пак да ми се вие свят,станах нервна.Та въпроса ми е според вас дали това е от действието на Игнацията,защото съм чела,че е възможно да се позасилят някои симптоми,което означавало,че приеманото лекарство действа или да считам,че то не е подходящото за мен.Знам,че най-добре е да попитам лекуващия ме хомеопат,но не бих искала да го безпокоя по празниците.Ако можете да ми отговорите вие,ще ви бъда много благодарна.Приемам Игнацията веднъж дневно - сутрин.В един друг форум ми казаха,че доказвам лекарството и не се пиело така/по 1 път на ден/.Ходя при класически хомеопат,поне той така твърди/.Мисля да му се обадя веднага след празниците.Моля ви за малко пояснение.Да го спирам ли или да го пия до срещата си с него?

Автор-=- (Нерегистриран)
Публикувано02.01.07 04:09

Игнация 200 С е висока потенция, и не бива да се повтаря толкова често. Ако това е точното лекарство 1-2 дози са достатъчни. В хомеопатията важи правилото за минималната доза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Игнациянови [re: -=-]  
Публикувано02.01.07 12:39

Да,оказа се,че моя хомеопат нищо не разбира от това и ще потърся помощ при друг.Много е трудно да попаднеш на добър хомеопат,изкарали са по един курс и лепнали табелата "класически хомеопат"

Автор-.- (Нерегистриран)
Публикувано04.01.07 21:15

Това важи за всяка професия. Така ше е...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.