|
|
|
Тема
|
Колко шоколад мога да ям?
|
|
| Автор | ззз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.06 13:05 |
|
|
Нямам проблем с кафето, колата, ментата, алкохола, но шоколада ме изкушава и вчера бая бомбони изядох р не могаааа яде ми се. Но колко е позволено и се притеснявам, да не би да вредя на лечението си така
| |
|
Тема
|
Re: Колко шоколад мога да ям?
[re: ззз]
|
|
| Автор | фeдepoc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.06 14:22 |
|
|
грам не трябва да ядеш сладко-губи се смисъла от лечението!!!
| |
|
Тема
|
[re: фeдepoc]
|
|
| Автор | фeдepoc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.06 14:23 |
|
|
шоколад имах предвид-само бял може
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ззз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.06 14:32 |
|
|
амииии
ядох и то неведнъж; някои хомеопати казват, че може. В този случай беше така - може по-малко, но какво е малко
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 01.12.06 14:45 |
|
|
Това изобщо не е вярно. Освен това по твоята логика-явно да няма какао, и белият е забранен, защото в него има какаово масло.
Освен ако някой не изяде колограм шоколад, абсолютно нищо няма да стане от шоколада. А сладкото само по себе си изобщо,ама изобщо не е антидот.
| |
|
Тема
|
[re: ззз]
|
|
| Автор |
ease () |
| Публикувано | 01.12.06 14:46 |
|
|
сладкото и шоколада не са антидоти
не се притеснявай
| |
|
Тема
|
[re: ease]
|
|
| Автор | kaspo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.06 15:17 |
|
|
Абсолютно вярно!Още не съм срещала антидотиране от сладко-що за глупости!За шоколада също,забелязах,че фосфорите леко реагират на шоколад,но чак пък антидотиране.няма
| |
|
|
|
Кажете ми моля ви дали съм антидотирала, ако неволно съм изяла шоколадче с вкус на кафе. От тези, малките на Мерси?Изобщо не се замислих и чак след време се сетих, че и това все пак може би се брои за кафен продукт. Интересува ме също черния чай дали е забранен; червеното вино брои ли се за алкохол, или само твърдият е противопоказен?
| |
|
|
|
Червеното вино категорично антидотир,за разлика от водката и уйскито-истински,разбира се.Всичко с кафе може да антидотира
| |
|
|
|
Не си антидотирала-миризмата на кафе не е антидот, а кофеинът в кафето.
Виното и всякакъв друг алкохол е антидот.Не съм съгласна с каспо,че водката и уйскито не антодоритат-според мен са доста силни антидоти.
Ако логиката е,че понеже има спирт в лекарството то не може водката да антидотира, това не евалидна причина, понеже антидотира не миризмата, а а ефектът, който веществото има върху тялото.В лекарствата има няколко грама алкохол, а хората като пият пият по доста повече от 2-3 грама.
| |
|
|
|
|