|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Piercing
|
|
Автор | bebsun (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.06 17:33 |
|
Здравейте отново :)
Преди няколко дни си направих нов пиърсинг. Интересувам се как ще се отрази хомеопаията- ще помогне на заздравяването или ще го сметне за намеса в организма и ще се опита да го изхвърли???
Защото, ако е второто по- добре да се въздържам от хомеоп. лекарства в момента
| |
Тема
|
Re: Piercing
[re: bebsun]
|
|
Автор |
ease () |
Публикувано | 27.09.06 19:14 |
|
Не знам.
На мен организмът ми никога не прие пиърсинга на носа-не зарасна повече от година...накрая загубих обицата и дупката зарасна тотално за няколко дни.Мисля,че зависи от конкретния организъм.
Mens agitat molem
| |
Тема
|
[re: ease]
|
|
Публикувано | 27.09.06 19:54 |
|
Мерси, Файърке (защо си със сменен ник)
Хм, по принцип наистина си зависи от организма, но предполагах, че хомеопатичните лекарства ще наклонят везната към една от възможностите:)
Сега, като се замисля, аз съм на хомеопатия от март 2005, а имам пиърсинг на пъпа от 5 години и половина и никога не съм имала проблеми. Но напоследък кожата изтъня и от онзи ден е зачервено и подуто. Дали може да има връзка с хомеопатично лекарство? Последно пих 1М Delphinium на 18.08.
Знам, че въпросите ми са много хипотетични, но все пак ще се радвам на някакви разсъждения от ваша страна (винаги са полезни други мнения) ;)
| |
|
Зачервено и подуто - това за пиърсинга на пъпа ли се отнася? И лекарството да не е Lac-del, Lac delphinum? То е "малко" и ново лекарство, но има доста симптоми, свързани с болка в стомаха.. Опиши по-подробно. Всички, които сме тук с разни жИлеза по нас се интересуваме от темата, предполагам
www.vlkomarov.info - Владимир Комаров, Hamaelleon
| |
Тема
|
[re: Hamaelleon]
|
|
Публикувано | 27.09.06 22:52 |
|
Да, лекарството е Lac-del, за пръв път го пих на 25.04, 30 CH.
Да, кожата между двете топчета е подута и боли при допир . Мислех си дали не е, защото сложих една нова обица, ама веднага върнах старата (като ми се поду) и сега още си е така. Промивам с физиол. разтвор, дано помогне.
Та се чудя, има ли смисъл да го споменавам това на хомеопата си (при която съм в петък) или да си спестя "неприличните" обяснения???
Новият пиърсинг е на веждата и засега няма проблем, но ви казах, че се притеснявам, защото сигурно ще ми каже да пия пак от лекарството заради друг проблем и да не стане по- лошо .
Хамелеон, ти къде имаш жИлиза, тъй като на снимките не се виждат ???
А имал ли си някога подобни съмнения?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 27.09.06 23:01 |
|
Само да допълня, че обиците са от медицинска стомана (новите) и не би трябвало да има реакция от това.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ease () |
Публикувано | 27.09.06 23:32 |
|
Ми очевдино организмът ти се опитва да се отърве от тоя пиърсинг.Той нарушава потока на енергията ти. Ако погледнеш една карта на меридианите и акупунктурните точки, ще видиш,че това е точно на централния меридиан-т.е разбълничкваш си енергията заради единия сексапил.
Не знам дали хомеопатията ще помогне на организма ти да се отърве от пиърсингите или наопаки...нямам идея...
Mens agitat molem
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ease () |
Публикувано | 27.09.06 23:35 |
|
ма как смело се дупчите...мен ме е страх
на носа само посмях, ама е на...не стана
Mens agitat molem
| |
Тема
|
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.06 23:54 |
|
Какво значи "неприлични" обяснения?! Задължително и кажи! Пък после и нас кажи тя какво ти е казала.. изобщо едно голямо казване-изказване-приказване да настане
Оф, не мога да мисля вече след един изпразващ разговор 70 минути по скайпа - баси колко е малък света вече, кеф Утре - може би - ще мисля по въпроса.. но мод е права за пъпа - готино стои там пиърсинга, обаче как влияе на енергийната система, хм..
Силика, силика, нещо щях да ти пиша за Sil, ма вече спЪ Утре..
Мойте жИлиза са само по ушите, трички, за другите две - друг път ще..
Семпъл, банален, ушно-кален пиърсинг Част от комуникационната система за прихващане на факсовете на Шефа от Кораба-Майка, антени сиреч, тоест и демек
| |
Тема
|
[re: ease]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.06 23:59 |
|
Бе къв Андроктонус си ти бе?! Ръгай, како, яко чушки в боба и дан ти дреме! Захождаш, натискаш, ръгаш и дупчиш, свършваш и бегаш: то нещата в живота са прости и дали ше става дума за пиърсинг или сексинг, се тая, процедурата е сходна.. Никъв Скорпи не си ти, казах ти аз кое ти е лекарството, ма не ми вярваш, тц тц тц
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|