Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:58 29.10.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема повръщане бременностнови  
Автор chapchaps (минаващ)
Публикувано21.06.06 22:57

Здравейте!
Бременна съм към края на третия месец и вече не издържам на повръщането, обикновени хапчета не помагат, тъй като не ми се гади нормално, а ми се вие свят, като морска болест или тежък махморлук. Почти през цялото време лежа, а до 2 следобед е невъзможно да стана от леглото.
Полежах в болницата и ми го спряха, но като излязох, пак започна всичко.
Въпроса ми е дали хомеопатични лекарства могат да ми помогнат за виенето на свят?

Тема Re: повръщане бременностнови [re: chapchaps]  
Автор И. ()
Публикувано22.06.06 08:47

Могат. :)
Потърси хомеопат, горе в заключените теми има координати, или позвъни в Хомеопатичното общество.
Гледай да е класически хомеопат, а не боаронец.

Тема Re: повръщане бременностнови [re: chapchaps]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано22.06.06 21:33

Би могла да пробваш и с есенциите на Бах

С тях се излекувах от дългогодишно, де не кажа целоживотно прилошаване при пътуване. Иначе и с хомеопатия съм пробвала, но ефекта беше краткотраен (поне при мен).

Тема Re: повръщане бременностнови [re: honey13]  
Автор intent (непознат )
Публикувано23.06.06 19:08

хм..явно за всеки си има нещо подходящо. На мен баховите есенции не ми действат ни най-малко. Толкова пъти съм опитвала и така съм се надявала...никакъв ефект!А хомеопатията ми действа. Познавам и други хора, на който баховите капки действат по-добре.

Тема Re: повръщане бременностнови [re: intent]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано23.06.06 19:47

Така си е - търсиш, търсиш, пък най-накрая намираш това, което ти действа най-добре!
Аз, например, скоро направих колосалната грешка да сменя Баховите есенции с акупунктура... ми съвсем сериозно - хич не се чувствам добре, въпреки че много се надявах да ми помогне за един - два проблема. Сега чакам да мине действието й и пак се мятам на есенциите

Автор Fire walkerМодератор ()
Публикувано23.06.06 19:59

смятам,че акупунктуристът не е бил добър

китайската медицина е огрмона и много сложна наука
по-голяма е о хомеопатията, дори

там трябва да знаеш МНОГО за да помагаш
ако не знаеш-правиш неща по шаблон /като боаронец/ и ефектът е лош или никакъв

Mens agitat molem

Тема Re: повръщане бременностнови [re: Fire walker]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано23.06.06 22:32

И аз стигнах до този извод

Въпреки че, все пак, имам мъъъъъъъъничко подобрение За това и още си ходя с иглите по ушите, но смятам до няколко дни да ги махам и да си подкарам постарому.

Между другото, чувала съм, че за да стане човек наистина добър акупунктурист, трябва да учи поне 9 години...

Автор И. ()
Публикувано23.06.06 22:43

А и хомеопатичното сигурно не ти е било много точно. Или имаш блокаж някакъв... А си иска и постоянство.

В смисъл да не се отказваш толкова лесно. Аз като почетох малко (най-в началото) вече бях твърдо убедена че ТОВА Е, още преди да имам видими резултати. Работи бе! Бавно, но славно..

Тема Re: повръщане бременностнови [re: И.]  
Автор honey13 (scorpio)
Публикувано24.06.06 02:05

Сигурно си права...
Ама и аз не съм от най-постоянните

Но пък си мисля - щом съм намерила това, което наистина ми действа - защо продължавам да търся?

П.П. chapchaps , извинявай за офф-а

Редактирано от honey13 на 24.06.06 02:10.

Автор chapchaps (минаващ)
Публикувано24.06.06 15:07

Нама проблеми. Днес имам час при хомеопат, стискайте палци!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.