|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
повръщане бременност
|
|
| Автор |
chapchaps (минаващ) |
| Публикувано | 21.06.06 22:57 |
|
|
Здравейте!
Бременна съм към края на третия месец и вече не издържам на повръщането, обикновени хапчета не помагат, тъй като не ми се гади нормално, а ми се вие свят, като морска болест или тежък махморлук. Почти през цялото време лежа, а до 2 следобед е невъзможно да стана от леглото.
Полежах в болницата и ми го спряха, но като излязох, пак започна всичко.
Въпроса ми е дали хомеопатични лекарства могат да ми помогнат за виенето на свят?
| |
|
Тема
|
Re: повръщане бременност
[re: chapchaps]
|
|
| Автор |
И. () |
| Публикувано | 22.06.06 08:47 |
|
|
Могат. :)
Потърси хомеопат, горе в заключените теми има координати, или позвъни в Хомеопатичното общество.
Гледай да е класически хомеопат, а не боаронец.
| |
|
|
|
Би могла да пробваш и с есенциите на Бах
С тях се излекувах от дългогодишно, де не кажа целоживотно прилошаване при пътуване. Иначе и с хомеопатия съм пробвала, но ефекта беше краткотраен (поне при мен).
| |
|
Тема
|
[re: honey13]
|
|
| Автор |
intent (непознат
) |
| Публикувано | 23.06.06 19:08 |
|
|
хм..явно за всеки си има нещо подходящо. На мен баховите есенции не ми действат ни най-малко. Толкова пъти съм опитвала и така съм се надявала...никакъв ефект!А хомеопатията ми действа. Познавам и други хора, на който баховите капки действат по-добре.
| |
|
Тема
|
[re: intent]
|
|
| Автор |
honey13 (scorpio) |
| Публикувано | 23.06.06 19:47 |
|
|
Така си е - търсиш, търсиш, пък най-накрая намираш това, което ти действа най-добре!
Аз, например, скоро направих колосалната грешка да сменя Баховите есенции с акупунктура... ми съвсем сериозно - хич не се чувствам добре, въпреки че много се надявах да ми помогне за един - два проблема. Сега чакам да мине действието й и пак се мятам на есенциите
| |
|
|
|
смятам,че акупунктуристът не е бил добър
китайската медицина е огрмона и много сложна наука
по-голяма е о хомеопатията, дори
там трябва да знаеш МНОГО за да помагаш
ако не знаеш-правиш неща по шаблон /като боаронец/ и ефектът е лош или никакъв
Mens agitat molem
| |
|
|
|
И аз стигнах до този извод
Въпреки че, все пак, имам мъъъъъъъъничко подобрение За това и още си ходя с иглите по ушите, но смятам до няколко дни да ги махам и да си подкарам постарому.
Между другото, чувала съм, че за да стане човек наистина добър акупунктурист, трябва да учи поне 9 години...
| |
|
Тема
|
[re: honey13]
|
|
| Автор |
И. () |
| Публикувано | 23.06.06 22:43 |
|
|
А и хомеопатичното сигурно не ти е било много точно. Или имаш блокаж някакъв... А си иска и постоянство.
В смисъл да не се отказваш толкова лесно. Аз като почетох малко (най-в началото) вече бях твърдо убедена че ТОВА Е, още преди да имам видими резултати. Работи бе! Бавно, но славно..
| |
|
Тема
|
[re: И.]
|
|
| Автор |
honey13 (scorpio) |
| Публикувано | 24.06.06 02:05 |
|
|
Сигурно си права...
Ама и аз не съм от най-постоянните
Но пък си мисля - щом съм намерила това, което наистина ми действа - защо продължавам да търся?
П.П. chapchaps , извинявай за офф-а
Редактирано от honey13 на 24.06.06 02:10.
| |
|
|
|
Нама проблеми. Днес имам час при хомеопат, стискайте палци!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|