Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 02.11.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Тема Цитросептнови  
Автор bobena6u6ulka (tarator4e)
Публикувано19.07.06 19:09

Какво мислите за Цитросепт? Някой ползвал ли го е и за какво? Аз разбрах за него от други форуми - имало 3 вида: български, немски и норвежки. Аз обаче съм в Англия и по интернет си купих шведски Цитросепт - 100мл, 13 лири с доставката, което в бг лева е около 35 лева. А цените в БГ са от рода на 50 лева за 30мл или 50мл..не помня..някой знае ли на какво се дължи тая разлика в цената...Сайта от който си поръчах шведския Цитросепт е citrosept.co.uk - това е и в случай, че някой иска да закупи, но имайте предвид, че доставката до БГ е по-скъпа. Благодаря предварително за отговорите!

Тема Re: Цитросептнови [re: bobena6u6ulka]  
Автор Fire walkerМодератор ()
Публикувано19.07.06 20:41

Аз много харесвам цитросептът. Мисля,че в БГ е по-скъп отколкото трябва.Ползва се за много неща-изчистване от кандида, като нетоксичен консервант в кремове за лице/вместо парабени/, за изчистване от тежки метали/ако не греша/ ,както и за настинки и грипове.

Mens agitat molem

Тема Re: Цитросептнови [re: Fire walker]  
Публикувано20.07.06 02:57

Много скъпо, беее...те спекулират..щом в Англия 100мл струва 35 лева, не виждам защо в БГ половината от това количество да струва 50 лева. То кой българин може д си го купи...Аз на 28 се връщам в БГ, ако искаш, мога да ти донеса

Иначе,ако някой го интересува (да не мислите,че аз продавам) поръчах си го от този сайт - citrosept.co.uk - пак да кажа, шведско производство. Ами както разбирам много хора го ползват, а още повече хора имат желание да го ползват, но не могат да си го позволят...дано цените да бъдат по-нормални в БГ скоро...

Тема Re: Цитросепт [re: bobena6u6ulka]  
Автор danii (търсеща)
Публикувано20.07.06 10:36

а цените в БГ дори не искам да ги коментирам, защото ми иде да викна с цяло гърло

Тема Re: Цитросептнови [re: danii]  
Публикувано20.07.06 18:55

Аз затова се учудвам - как е възможно в Англия цената да е 3 пъти по-ниска....проверете и в citrosept.co.uk, оттам си поръ4ах

Тема Re: Цитросептнови [re: bobena6u6ulka]  
АвторAти (Нерегистриран)
Публикувано21.07.06 22:19

Някой знае ли какви са цените на цитросепта в Германия и под какво име се продава там?

Тема Re: Цитросептнови [re: Aти]  
Автор Fire walkerМодератор ()
Публикувано22.07.06 04:37

потърси го като "екстракт от цитрусови семена" или "екстракт от семена на грейпфрут". Преведено на немски, разбира се.

Mens agitat molem

Тема Re: Цитросептнови [re: Aти]  
Авторbobena_6u6ulka (Нерегистриран)
Публикувано25.07.06 03:23

Знам, че има немски цистросепт, но не знам дали името му е друго - без значение каде се намираш, можеш да поръчаш от английския дистрибутор на шведски производител citrosept.co.uk .мале мале..едно заплетено стана.. :) иначе влез да провериш за немския цитросепт в citroseptbg.hit.bg, там може да има повече инфо. Или пък пробвай да напишеш цитросепт. и обичайните съкращения на немските сайтове( gr...da ne se izlagam, 4e ne gi znam..

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.