|
|
|
Тема
|
Цитросепт
|
|
| Автор |
bobena6u6ulka (tarator4e) |
| Публикувано | 19.07.06 19:09 |
|
|
Какво мислите за Цитросепт? Някой ползвал ли го е и за какво? Аз разбрах за него от други форуми - имало 3 вида: български, немски и норвежки. Аз обаче съм в Англия и по интернет си купих шведски Цитросепт - 100мл, 13 лири с доставката, което в бг лева е около 35 лева. А цените в БГ са от рода на 50 лева за 30мл или 50мл..не помня..някой знае ли на какво се дължи тая разлика в цената...Сайта от който си поръчах шведския Цитросепт е citrosept.co.uk - това е и в случай, че някой иска да закупи, но имайте предвид, че доставката до БГ е по-скъпа. Благодаря предварително за отговорите!
| |
|
|
|
Аз много харесвам цитросептът. Мисля,че в БГ е по-скъп отколкото трябва.Ползва се за много неща-изчистване от кандида, като нетоксичен консервант в кремове за лице/вместо парабени/, за изчистване от тежки метали/ако не греша/ ,както и за настинки и грипове.
Mens agitat molem
| |
|
|
|
Много скъпо, беее...те спекулират..щом в Англия 100мл струва 35 лева, не виждам защо в БГ половината от това количество да струва 50 лева. То кой българин може д си го купи...Аз на 28 се връщам в БГ, ако искаш, мога да ти донеса Иначе,ако някой го интересува (да не мислите,че аз продавам) поръчах си го от този сайт - citrosept.co.uk - пак да кажа, шведско производство. Ами както разбирам много хора го ползват, а още повече хора имат желание да го ползват, но не могат да си го позволят...дано цените да бъдат по-нормални в БГ скоро...
| |
|
|
|
а цените в БГ дори не искам да ги коментирам, защото ми иде да викна с цяло гърло
| |
|
|
|
Аз затова се учудвам - как е възможно в Англия цената да е 3 пъти по-ниска....проверете и в citrosept.co.uk, оттам си поръ4ах
| |
|
Тема
|
Re: Цитросепт
[re: bobena6u6ulka]
|
|
| Автор | Aти (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.07.06 22:19 |
|
|
Някой знае ли какви са цените на цитросепта в Германия и под какво име се продава там?
| |
|
|
|
потърси го като "екстракт от цитрусови семена" или "екстракт от семена на грейпфрут". Преведено на немски, разбира се.
Mens agitat molem
| |
|
Тема
|
Re: Цитросепт
[re: Aти]
|
|
| Автор | bobena_6u6ulka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.07.06 03:23 |
|
|
Знам, че има немски цистросепт, но не знам дали името му е друго - без значение каде се намираш, можеш да поръчаш от английския дистрибутор на шведски производител citrosept.co.uk .мале мале..едно заплетено стана.. :) иначе влез да провериш за немския цитросепт в citroseptbg.hit.bg, там може да има повече инфо. Или пък пробвай да напишеш цитросепт. и обичайните съкращения на немските сайтове( gr...da ne se izlagam, 4e ne gi znam..
| |
|
|
|
|