Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:30 17.07.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Тема Коя да избера?  
Автор Samsara (непокорна)
Публикувано13.07.06 14:02

Колебая се между Чамурлийска, Миронова и Стоименова, моля посъветвайте ме. Става дума за деца на 1 и 4 години.

Тема Re: Коя да избера?нови [re: Samsara]  
Автор Fire walkerМодератор ()
Публикувано13.07.06 16:42

виж се с тях,по възможност, и усети, коя е най-добра за вас

или поне поговори по телефона с тях

Mens agitat molem

Автор sarabia (новак)
Публикувано13.07.06 18:18

Довери се на инстинкта си-аз го направих и не съжалявам.Преди няколко дни хомеопатът ми ми спаси кръвното налягане,нещо което не вярвах че ще стане

АвторAq_D (Нерегистриран)
Публикувано18.07.06 12:18

Ако можем да ви помогнем с нашия опит - били сме и при трите дами, само че в обратен ред. И трите ми се сториха добри и внимателни. Предписват лекарства обаче по различен начин. Стоименова ни даде конституционно 200С по три пъти през 5 минути 1 вечер и ако няма промяна - на следващата вечер пак. После чакахме. Пихме го още 1 вечер 10-тина дни по-късно, когато детенцето беше доста неспокойно. Не можахме да се долекуваме при нея, защото тя замина и ни остави на Миронова. Тя обаче си имаше друга схема, която определено не ни понесе - даде ни 3 вечери 200С от лекарство, което се установи, че изобщо не знае какво е?! Уж се сетила какво е давала Стоименова, пък после - е, не било това, ама така и не разбрах защо не й писа да се уточнят и разберат!!! На следващия ден - три пъти (сутрин, обед и вечер) по 200С от друго лекарство, което според следващия хомеопат (не Чамурлийска) детенце е доказало. Изобщо имахме 2-3 доста неприятни седмици, през които аз реших засега да отбягваме хомеопатията и хомеопатите

. Едва напоследък се реших и отидохме при Чамурлийска. Даде ни конституционно 200С 1 доза и чакаме. Още е доста рано, за да се говори какво става с хроничния ни проблем, но тези дни с нейна помощ се преборихме бързо с доста неприятна кашлица. Малко ми е отчайващо това, че като резултат от ходенето при 4 хомеопати детенце има определени 4 различни конституционни лекарства, ама... В заключение - Миронова категорично не мога да я препоръчам, най-вече заради това, че дава нещо, което и тя не знае какво е.
Успех, каквото и да решиш и много здраве на дечицата!

Тема Re: Коя да избера?нови [re: Aq_D]  
АвторSamsara (Нерегистриран)
Публикувано19.07.06 10:25

Много благодаря, точно от такова мнение имах нужда. В крайна сметка и ние отидохме при Чамурлийска.
Успех.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.