|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Има ли лек срещу хламиди
|
|
| Автор |
jana (силна) |
| Публикувано | 24.01.05 19:44 |
|
|
Много спешно ми се налага да ги излекувам т.е. преди да родя. Лекарите не ми дават никаква гаранция, че лечението с антибиотик ще им повлияе. Има ли хомеопатично средство срещу тях ?  
| |
|
|
|
Да, иди при класически хомеопат.Горе в заключената тема има координати.Мисля, че съвсем безпроблемно ще се махнат.
Mens agitat molem
| |
|
Тема
|
Re: Има ли лек срещу хламиди
[re: Fire walker]
|
|
| Автор |
jana (силна) |
| Публикувано | 24.01.05 21:52 |
|
|
Много ти благодаря 
| |
|
|
|
успех!
Mens agitat molem
| |
|
|
|
Съвременната медицина не може да гарантира излекуването.
Ама хомеопатията можела.
Демек хомеопатията нито е част, нито може да бъде част от съвременната медицина.
Нещо окултно може би...
А кофти номер - съвременната медицина борави с гадни понятия като статистика, а хомеопатията - ми ти си друг хомеотип, и хомеопата не те е разпознал правилно.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
да бира, давам си сметка какво казвам.Виждала съм го с очите си.Знам че не ти се вярва...Но докато не си го проверил лично нямаш основания да твърдиш,че не е вярно.щото по твоята логика и ти не разполагаш със статистика доказваща твоето твърдение, нали?
Но да уточня-гаранця на тоя сват няма! Никое медицинска система не може да даде гаранции за каквото и да било.Нито официалната медицина , нито друга.....Но че хомеопатията лекува БЕЗКРАЙНО ефективно-и далеч по-ефективно от официалната медицина инфекции като халмидии, стрептококи, стафилококи, гъбички...по това спор няма за всеки човек изпитал системата.
Mens agitat molem
| |
|
Тема
|
Re: Има ли лек срещу хламиди
[re: jana]
|
|
| Автор |
jana (силна) |
| Публикувано | 26.01.05 16:28 |
|
|
Направих кръвни по настояване на лекарката от ЖК
Хламидия Trach IgG 2,9 g / L
Референтни граници :0,- 9 ( отрицателен ) ; 9 - 11 (граничен ) ; над 11 положит .
Хламидия Trach IgM 4,0 g / L
Референтни граници : 0 . 00 - 9 ( отрицателен ) ; 9 - 11 ( граничен ) ; над 11 положит
Според ния не се налага лечение, но понеже имам и някаква бактериална вагиноза да се посъветвам с хомеопат поне за тези бактерии да ми даде нещо 
| |
|
Тема
|
По отношение на спора
[re: jana]
|
|
| Автор |
jana (силна) |
| Публикувано | 26.01.05 16:29 |
|
|
И при двата вида медицина няма сигурни неща, но при единият методите са много по-безвредни. Дори и да стане грешка, тя не вреди на организма 
| |
|
|
|
посъветвай се
успех
Mens agitat molem
| |
|
|
|
Ама аз съм си лекувал и гъби и стрептококи и стафилококи.
Бързо и ефективно.
Без хомеопатия.
Bеer? Mоre?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|