Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:29 03.12.25 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Има ли лек срещу хламидинови  
Автор jana (силна)
Публикувано24.01.05 19:44

Много спешно ми се налага да ги излекувам т.е. преди да родя. Лекарите не ми дават никаква гаранция, че лечението с антибиотик ще им повлияе. Има ли хомеопатично средство срещу тях ?

Тема Re: Има ли лек срещу хламидинови [re: jana]  
Автор Fire walkerМодератор ()
Публикувано24.01.05 21:30

Да, иди при класически хомеопат.Горе в заключената тема има координати.Мисля, че съвсем безпроблемно ще се махнат.

Mens agitat molem

Тема Re: Има ли лек срещу хламидинови [re: Fire walker]  
Автор jana (силна)
Публикувано24.01.05 21:52

Много ти благодаря

Публикувано24.01.05 22:42

успех!

Mens agitat molem

Тема Даваш ли си сметка какво казваш?нови [re: Fire walker]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано25.01.05 18:43

Съвременната медицина не може да гарантира излекуването.
Ама хомеопатията можела.
Демек хомеопатията нито е част, нито може да бъде част от съвременната медицина.
Нещо окултно може би...
А кофти номер - съвременната медицина борави с гадни понятия като статистика, а хомеопатията - ми ти си друг хомеотип, и хомеопата не те е разпознал правилно.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Даваш ли си сметка какво казваш?нови [re: bira_more]  
Публикувано26.01.05 07:21

да бира, давам си сметка какво казвам.Виждала съм го с очите си.Знам че не ти се вярва...Но докато не си го проверил лично нямаш основания да твърдиш,че не е вярно.щото по твоята логика и ти не разполагаш със статистика доказваща твоето твърдение, нали?

Но да уточня-гаранця на тоя сват няма! Никое медицинска система не може да даде гаранции за каквото и да било.Нито официалната медицина , нито друга.....Но че хомеопатията лекува БЕЗКРАЙНО ефективно-и далеч по-ефективно от официалната медицина инфекции като халмидии, стрептококи, стафилококи, гъбички...по това спор няма за всеки човек изпитал системата.

Mens agitat molem

Автор jana (силна)
Публикувано26.01.05 16:28

Направих кръвни по настояване на лекарката от ЖК
Хламидия Trach IgG 2,9 g / L
Референтни граници :0,- 9 ( отрицателен ) ; 9 - 11 (граничен ) ; над 11 положит .

Хламидия Trach IgM 4,0 g / L
Референтни граници : 0 . 00 - 9 ( отрицателен ) ; 9 - 11 ( граничен ) ; над 11 положит

Според ния не се налага лечение, но понеже имам и някаква бактериална вагиноза да се посъветвам с хомеопат поне за тези бактерии да ми даде нещо

Тема По отношение на спора [re: jana]  
Автор jana (силна)
Публикувано26.01.05 16:29

И при двата вида медицина няма сигурни неща, но при единият методите са много по-безвредни. Дори и да стане грешка, тя не вреди на организма

Публикувано26.01.05 18:02

посъветвай се

успех

Mens agitat molem

Тема Ми не знам за тебнови [re: Fire walker]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано27.01.05 01:02

Ама аз съм си лекувал и гъби и стрептококи и стафилококи.
Бързо и ефективно.
Без хомеопатия.

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.