Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:41 19.05.26 
Здравна
   >> Хомеопатия
*Кратък преглед

Тема паниканови  
Автормaтилдa (Нерегистриран)
Публикувано15.12.03 14:23

Здравейте. искам да ви задам въпрос относно моето лечение, защото не мога да намеря моята лекарка, а съм много отчаяна. От 2 години се лекувам защото получавам панически пристъпи. Не мога да излизам никъде, освен ако съм с кола. Преди година пиех антидепресант и се подобрих, без да се излекувам изцяло, но около 7 месеца след като спрях да го взимам получих припадък и след това отново се влоших. Реших че е по- добре да се лекувам с хомеопатия. От 4 месеца вземам хом. лекарства, но се получи влощаване- получавам световъртежи, чувствам се буквално като парцал и нямам никаква енергия. преди 2 седмици взех ново лекарство и няколко дни след това получих пристъп в офиса, където работя, заедно с мъжа ми. А днес когато той излезе и при мен дойде непознат човек цялата се разтреперих и щях да припадна. За съжаление ходенето в офиса единствено ми помага да не изпадна в депресия и ако трябва да се откажа не знам какво ще правя. Моля кажете ми да продължавам ли с хомеопатията или да потърся психиатър?

Тема Re: паниканови [re: мaтилдa]  
АвторSisi (Нерегистриран)
Публикувано15.12.03 20:44

Zdraveite az lichno vi preporuchvam da ne spirate lechenieto si s homeopatia no samo to ne e dostatachno! Mojete da priemate hom preparati zaedno s antidepresant ,zadaljitelno e zapollqvania ot tozi tip da se lekuvat ot lekar psihiatur. jelaq vi uspeh ....imam izlekuvana poznata taka che ne se otchaivaite no lechenieto e mnogo prodaljitelno za da nqma sled tova recidiv kakto e stanalo pri vas ! Tova izobshto ne e tejko psihichesko zabolqvane prosto qvno ste po chuvstvitelna i ste bila mnogo vreme podlojena na stres i v edin moment mozaka blokira i ima nujda ot pochivka sashto taka probvaite i s nqkuv sport bqgaite hodete na pluvane ili aerobika tova shte vi pomogne da se mobilizirate .uspeh

Автор Fire walkerМодератор ()
Публикувано16.12.03 01:27

Смени хомеопата.След като не помага-намери друг.
Освен това можеш да отидеш да говориш с психолог.Не ти препоръчвам психиатър,освен ако нямаш спешна нужда от помощ.Просто веднага ще ти дадат лекарства,а те няма да ти решат проблема.
В клуб психоанализа и психотерапия има един психотерапевт-Новагодин му е ника.Смятам че е добър,като съдя по това къде е учил и каква терапия прилага.Говорили сме си малко.Потърси го.

Тема Re: паниканови [re: Fire walker]  
Авторholli (Нерегистриран)
Публикувано23.12.03 16:28

Аз имам същия провлем. Това, че ходиш на работа е супер. В никакъв случай не се отказвай от работата.
Откакто не ходя на работа се чувствам по-зле. Съвсем се затворих в себе си и в къщи

Автор angellica (непознат )
Публикувано10.02.04 21:59

Mila Matilda,ne se bezpokoi!Vsichko ste se opravi!Tolkova mi e poznato vsichko koeto razkazvash...Predi 7godini baba mi pochina i prieh smyrtta i mnogo tejko.V rezultat natova izpadnah v podobno na tvoeto systoqnie.Vzemah antidepreanti,tupkah se s kakvo li ne-bez rezultat.Lejah dori v bolniza.Mislq che tova koeto nai-mnogo mi pomogna beshe edna kniga...Ne,ne se uchudvai-kazava se"Kak da preodoleem bezpokoistvoto i da se radvame na jivota"Chela sum q desetki puti ot togava.Opitai!!!

Тема Re: паника [re: Sisi]  
Автор Algara (непримирима)
Публикувано11.02.04 05:49

Какво значи "задължително е заболявания от този тип да се лекуват от психиатър"? Стига с тия антидепресанти, не смятате ли, че има и други начини, по-безвредни? Антидепресантите безвредни ли са? Кажете, какво обикновено правят психиатрите? Нямам преки и дълготрайни наблюдения, но оставам с впечатлението, че обикновено предписват някакво синтетично лекарство, което има дълъг списък от странични ефекти и вреди и още толкова, които не ги пише! Всъщност говоря като човек, който през живота си не е изпил едно успокояващо хапче, но не защото мога да се похваля с желязна нервна система /прекалено емоционална съм/, а защото смятам, че има безвредни и успешни начини за справяне с проблема, ако се наложи. И откъде знаете, че лечението с хомеопатия не е достатъчнои трябва да се комбинира с антидепресанти? Какво точно правят антидепресантите? Те не потискат ли само проблема, без да го лекуват? А не е ли по-добре с иглотерапия например да се комбинира? Сещам се за един случай от личен опит, но ще стане много дълго.

Тема Re: паниканови [re: angellica]  
Авторkari (Нерегистриран)
Публикувано11.02.04 14:33

кой е автора на тази книга и може ли сега да се намери някъде?

Тема Re: паниканови [re: kari]  
Авторнaя (Нерегистриран)
Публикувано15.02.04 18:52

Какви по безвредни начини имате в предвид и кои биха били най - ефикасни

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.