|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Има ли начин чрез хомеопатия да се спре пушенето?
|
|
| Автор |
MoonEclipse () |
| Публикувано | 16.11.03 23:57 |
|
|
Съвсем сериозно питам и бих се радвала да получа сериозни отговори.
Опитвах с воля- тц, няма я май, дъвках никотинови дъвки, лепих си никотинови лепенки- нищо. А ми е толкова противен тоя навик, даже взех да се притеснявам да не се сдобия с някой рак
Цветята са изпълнени с толкова противоречия!-помисли си малкият принц
| |
|
Тема
|
Re: Има ли начин чрез хомеопатия да се спре пушенето?
[re: MoonEclipse]
|
|
| Автор | freeman (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.11.03 00:57 |
|
|
Според мен най-сигурно е с акупунктура, доколкото познавам различни методи.
| |
|
Тема
|
Re: Има ли начин чрез хомеопатия да се спре пушенето?
[re: freeman]
|
|
| Автор |
Fire walker () |
| Публикувано | 17.11.03 06:51 |
|
|
Аз "Зарибих" приятлеката си-педиатър, за хомеопатията ,като и дадох едно лекарство и тя спря да пуши внезапно.4 години май не пуши след това...но след разни стресове пак започна... Възможно е да се спре с хомеопатия, но май не е много лесно и не винаги става.
| |
|
|
|
Около 5 сеанса иглотерапия са достатъчни да откажеш цигарите. Направихме го с мъжа ми преди половин година, след като сме пушили доста години. Определено ти препоръчвам метода. А от хомеопатичните, знам за Туя осциденталис, че помага за изчистване на организма от цигари, антибиотици..., т.е. да го съчетаеш с иглотерапията - казвам го само за информация.
| |
|
Тема
|
Re:С иглотерапия - да
[re: Algara]
|
|
| Автор | Mooneclipse (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.11.03 15:28 |
|
|
Кажи ми моля те ориентировъчно колко струва да се подложиш на иглотерапия и ми препоръчай ако знаеш добър терапевт.
| |
|
|
|
Можеш ли да кажеш при кого сте ходили на иглотерапия?Майка ми пуши като комин, и неще да пази диетата за хомеопатия..Може би това ще сработи.
Туя може да е била показана за теб/или за когото там е била/ ,но тя няма общо свойство да изчиства оргазнизма от нищо.Не гледай на хомеопатичните лекарства като на някакви билкови добвки,които се пият ей така между другото и за "За изчистване".Хомеопатичните лекарства се предписват строго индивидуално, и взимани на поскоки ей така "Чух че е е добро за нещо си", могат да са направо опасни.
| |
|
|
|
Аз навремето го спрях временно.
За 10 години.
Номера е да се спира временно - за ден, месец, година, десетилетие или колкото дойде.
Спреш ли го за винаги - пропушваш след три месеца най-много - при мен беше така.
| |
|
Тема
|
Re: Е може и без ...
[re: bira_more]
|
|
| Автор | freeman (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.11.03 23:07 |
|
|
Въпрос на воля, биричка Аз го спрях преди 20 г. и до там беше Сега димът дори много ме дразни
| |
|
|
|
всичко останало са патерици :)))
Бас държа че мен никой друг освен мен самия не може да ме откаже от пушенето.
Може ако аз желая някой някак си да ми помогне, но не може да ме откаже :)))
Освен с изтрел в главата ама с бронебоен патрон, че главата ми е дебела и твърда :))))
| |
|
|
|
Пушенето го отказах при д-р Александра Багрова, която обаче е в с. Браниполе /на 2 км от Пловдив/. Тя прилага су-джок /малките иглички/ - около 10-ина се слагат на ухото за половин час. /Освен това има около 20-годишна хомеопатична практика и е доктор на науките по стандартната си специалност, рускиня е и е много сърдечен човек./ тел. 03113/363, 098 344 683.
А от София - имам добри впечатления от д-р Нин /Дзиенфън Нин/, който идва и в Пловдив. Китаец е, 15 лв. е сеансът при него, поне тук, в Пловдив. Той прилага големи игли и схемата на поставяне е по-друга, май не е на ухото, но при него аз съм ходила за друго. ул. "Клокотница" 33, тел. 31 62 05; 0888 25 25 85.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|