Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:53 15.07.25 
Музикални
   >> Хиподил
* Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гей с мен!  
Авторhvc (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 07:30

Човекът Светльо хиподилски си ми беше идол от бая време - след като прочетох Булгарно ми стана още по, голям но бива ли така да се излага в това педалско предаване. Бива ли да редиш "хората от народа" пък след това да си на една сцена с тия клоуни?

Тема Re: Гей с мен!нови [re: hvc]  
Автор Бeйби (познат)
Публикувано27.03.08 12:35

За кои точно клоуни става въпрос?
И кои са достойни да стоят със Светльо на една сцена?
Мястото му наистина не е там, но не защото останалите са по-лоши от него.

Тема Re: Гей с мен!нови [re: Бeйби]  
Авторhvc (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 18:13

Кат се почне от камен воденичаров стиге се до миро от незнам си кои си и се види целия формат на предаването се разбира се иде реч за педерастия и цигания :>

Автор Okaян яcтpeб (жар пиле)
Публикувано29.03.08 21:30

И какво да прави човека? Да бърка у кофите боклукчийски зарат едното достойнство ли? Айде признай си ти колко албума на "Хиподил" си си купил и колко си източил от нета и тогава ще си говорим за достойнство.

I’ve never been clever
because need it never

Тема Re: Гей с мен!нови [re: Okaян яcтpeб]  
Авторhvc (Нерегистриран)
Публикувано30.03.08 18:00

купил съм си всички издадени албуми на хиподил то за едно пиене отиват повече пари от всички зети накуп :>
надали това е направило някой от тях по богат ама ако знаех че ще се участва в клоунияда със к. во. сигур нямаше да си ги купя.
Иначе ако човека е стигнал до кофите за боклук и това му е единственото спасение от там - разбирам го.

Тема Между другото,нови [re: hvc]  
Автор Okaян яcтpeб (жар пиле)
Публикувано01.04.08 09:07

аз последно си купих диск с концерта на Хиподил, Ревю и онези малки пишлигарчета, кажгиде. Според мен така трябва да се продават музикални дискове - да не са скъпи, за да нямат хората стимул да крадат музика. Даваш 3 лева ли беше и това е. Иначе ако го бяха пуснали, да кажем за 15 лева, кой щеше да си го купи? Никой.
За финансовото положение на Светльо - той си знае, мен също не ме кефи твърде, че се прави на водещ, понеже винаги е имал по-бунтарски имидж. В момента малко ми наподобява на дивите животни, които ги опитомяват в цирка, обаче явно той си има доста добра причина, за да участва в "Гей с мен".

I’ve never been clever
because need it never

Авторпeшo ckyмpиятa (Нерегистриран)
Публикувано01.04.08 09:19

Глей са,брато.Понеже познавам материята...да ти кажа.тези хора-музикантите,се изхранват уж от музиката си,нали така.Да,ама музиката не се купува,защото се качва в замунда и всички я теглят свободно.Участията по клубове са редки и зле платени.И какво остава-да бачка батко ти Светльо като строител ли някъде,за да може да си позволи лукса да псува гейовете.Нема как да стане.
Бунтарският имидж не храни семейство,не плаща наеми...
Иначе на всички им е лесно да са съдници.Ама нейсе...

Тема Re: Гей с мен!нови [re: пeшo ckyмpиятa]  
Автор Бeйби (познат)
Публикувано01.04.08 12:49

Не забравяй, че издаде две книги, които се продаваха доста успешно. Доколкото зная има и школа по карате. Така че не мисля, че Светльо е толкова зле :).
И също така, мисля, че е престижно да си водещ на такъв формат. Престижно е и да участваш в предаване на най-добрите телевизионери. Проблемът е, че той никога не е бил такъв и гледа да прочете всяка дума от сценария. Хубаво ще е ако започне да импровизира от време на време, но може би това се учи с времето. Все пак му е за първи път :).

Тема Re: Между другото,нови [re: Okaян яcтpeб]  
Автор Бeйби (познат)
Публикувано01.04.08 12:50

:) Точно така :).

Тема Re: Гей с мен!нови [re: пeшo ckyмpиятa]  
Авторhvc (Нерегистриран)
Публикувано02.04.08 10:12

Че той витков ако се изхранваше от музиката с тая честота на изкарване на албуми щеше да е сомалиец отдавна :> аз не казвам че не става за водещ даже напротив много добре си става - просто не ми харесва компанийката там

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.