|
Тема
|
ХИПОДИЛ-IN LIVE
|
|
Автор |
!!!!!Skakauec () |
Публикувано | 11.09.04 14:18 |
|
"Програмата предвижда множество изложби, театрални постановки, концерти и фолклорни изяви. В Южния парк следващия понеделник “Хиподил” ще радва своите фенове.Песни за София ще изпълнят легендарните певци Васил Найденов, Маргарита Хранова и още много други пред НДК в четвъртък...."
извадено от:http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=2609
Еееееееее най накрая ареВСИЧКИ ДА СМЕ ТАМ!
| |
Тема
|
Re: ХИПОДИЛ-IN LIVE
[re: !!!!!Skakauec]
|
|
Автор | Mr.Brownstone (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.04 14:12 |
|
Q mi kajete, spe6no, ama mnogo spe6no, kakvo 6te re4e "Drugiq ponedelnik"? 13Sept. ili 20Sept.? A i nqkoi, znae li ot kolko 4asa 6e e koncerta? Mnogo spe6nooooooo!!!!! Mersi.
| |
|
човек щом говорат за "Седмица на КУЛТУРАТА" логично е да е този понеделник.,за часа незнам предполагам ше е некъде вечерта от 8-9 :)))ама възможно е и по рано да почнат примерно 6-7 :)))
| |
Тема
|
Re: ХИПОДИЛ-IN LIVE
[re: !!!!!Skakauec]
|
|
Автор | Mr.Brownstone (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.04 21:24 |
|
Abe, pi4 ti me zakopaaa. Utre imam izpit ot 2 do kum 6 i neznam dali 6te uspeq. A i o6te ne6to......za mene drugiq ponedelnik ozna4ava ne tozi, a drugiq. Nqma zna4enie. Koftito e, 4e 6e izpusna Hipodil, nai-veroqtno. Ebi mu maikataaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
| |
|
Днес от 18 ч. в Южния парк е събитието.
Ето ви и . По средата на статията е и самата програма, където е записано и участието на Хиподил. Иииииии всички на линия, ей. 
| |
|
hahaha vidqhte li gi we? Az moga da peq po dobre ot toq we:))
hah Hipodil-bez Svetlio=nemoje!!!
ine4e myzikata-nebe6e mn. zle
men li4no ne me iskefiha-imah 4yvstvoto 4e ne Hipodil a nqkvi amatiori bqha
| |
|
|
|
|