Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:03 17.06.25 
Музикални
   >> Хиподил
*Кратък преглед

Тема ХИПОДИЛ-IN LIVE  
Автор !!!!!Skakauec ()
Публикувано11.09.04 14:18

"Програмата предвижда множество изложби, театрални постановки, концерти и фолклорни изяви. В Южния парк следващия понеделник “Хиподил” ще радва своите фенове.Песни за София ще изпълнят легендарните певци Васил Найденов, Маргарита Хранова и още много други пред НДК в четвъртък...."

извадено от:http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=2609

Еееееееее най накрая ареВСИЧКИ ДА СМЕ ТАМ!

Тема Re: ХИПОДИЛ-IN LIVEнови [re: !!!!!Skakauec]  
АвторMr.Brownstone (Нерегистриран)
Публикувано12.09.04 14:12

Q mi kajete, spe6no, ama mnogo spe6no, kakvo 6te re4e "Drugiq ponedelnik"? 13Sept. ili 20Sept.? A i nqkoi, znae li ot kolko 4asa 6e e koncerta? Mnogo spe6nooooooo!!!!! Mersi.

Тема Re: ХИПОДИЛ-IN LIVEнови [re: Mr.Brownstone]  
Автор !!!!!Skakauec ()
Публикувано12.09.04 19:43

човек щом говорат за "Седмица на КУЛТУРАТА" логично е да е този понеделник.,за часа незнам предполагам ше е некъде вечерта от 8-9 :)))ама възможно е и по рано да почнат примерно 6-7 :)))

АвторMr.Brownstone (Нерегистриран)
Публикувано12.09.04 21:24

Abe, pi4 ti me zakopaaa. Utre imam izpit ot 2 do kum 6 i neznam dali 6te uspeq. A i o6te ne6to......za mene drugiq ponedelnik ozna4ava ne tozi, a drugiq. Nqma zna4enie. Koftito e, 4e 6e izpusna Hipodil, nai-veroqtno. Ebi mu maikataaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Автор Tony_st (dreamer)
Публикувано13.09.04 10:52

Днес от 18 ч. в Южния парк е събитието.
Ето ви и

. По средата на статията е и самата програма, където е записано и участието на Хиподил. Иииииии всички на линия, ей.

Автор J,M. (непознат)
Публикувано14.09.04 15:53

hahaha vidqhte li gi we? Az moga da peq po dobre ot toq we:))
hah Hipodil-bez Svetlio=nemoje!!!
ine4e myzikata-nebe6e mn. zle
men li4no ne me iskefiha-imah 4yvstvoto 4e ne Hipodil a nqkvi amatiori bqha

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.