Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:28 08.11.25 
Игри
   >> Heroes
*Кратък преглед

Тема Силата на джуджетатанови  
Автор Zme1o (минаващ)
Публикувано05.01.09 12:41

Супер оживен форум, браво, знам че сред десетките нови теми може би няма да забележите и моята, но ще се пробвам!
Нова любима раса си имам в Х5, а именно Фортес. Джуджовците са луди, руните нямат алтернативи сред магиите и са ужасно полезни.. Малко има се бави старта, особено ако няма разхръвляни дърва наоколо, кристалната мина също е много важна.. засилят ли се малко обаче, нямат равни. Смея да твърдя че при равностойни герой и еднакви бройки в армията, няма коя друга раса да им се опре.. и то с разлика. Специално пускам друга тема в която можете да видите една от любимите ми битки и какво имам предвид.

Тема Re: Силата на джуджетатанови [re: Zme1o]  
Автор FCBayernMunchen (Студент)
Публикувано14.01.09 19:44

Еми кво да се прави само аз и ти останахме.

Аз мога да говоря с дни за Хероуса, ама няма кой да ме чуе. А ако ме видят, че си говоря сам, ще си помислят нещо.

А моята любима раса е и винаги ще си остане - Sylvan. Даже мислех да си преименувам ника на sharpshooter, ама не мога да намеря подходяща снимка, която да ми съответства на ника.

Фортрес никак не са слаби както вече си забелязал, особено когато се опитваш да им превземеш укреплението и срещу тебе се изправят 1000 джуджета. Малко скъпички са Thane i Magma Dragon, ама са си и ужасно мощни еденици. Обаче не са най - силната раса. Най - силни са Dungeon, развиеш ли Елементал чейн на макс, просто не може нищо да им се опре. Разбива се половината ти армия само с магия, базирана на него. Ако искаш един дуел да се оговориме, да ти докажа нещата (разбира се със равен брой левъл и равна армия според растежа във Фортреса за теб и Дънджеона за мен умножена по левъла). Аз си взимам Sinitar, a ти кой си искаш. Да не говориме, че знам как да направя, така че да не можеш 1 Хидра да ми откъртиш от армията.

Освен това не знам до колко си навътре в експанжъна, ама новата раса на орките направо трепе всичко на ред. Ако щеш ми вярвай, ама с 10 Циклопа съм помитал 25 Архангела и то срещу развит герой. Пао - кай е слаб, за сметка на Executionera i Shaman-kite, които не могат да се равняват на Rune Priest-a i Berserker-a.

Тема Re: Силата на джуджетата [re: FCBayernMunchen]  
Автор Zme1o (минаващ)
Публикувано16.01.09 23:55

Ами аз силно подозирам че имат свойте предимства и другите раси, ама не можах да ги открия. Все пак и не съм опитвал много пъти. Може да направиме дуел, само трябва да помогнеш че не съм го правил досега.

едит: под "не можах да ги отрия" имам предвид, че пробвах и не ми допаднаха варварите, силвана ми хареса, ама за силен старт, после не уважавам, а дънжана някакси още не ми хваща окото да го пробвам по сериозно.
Давай да правиме дуелите.

Редактирано от Zme1o на 17.01.09 00:02.

Тема Re: Силата на джуджетатанови [re: FCBayernMunchen]  
Автор Zme1o (минаващ)
Публикувано16.01.09 23:58

дай някой реплей да видя, щото тия варвари не можах да ги овладея нещо..

Тема Re: Силата на джуджетатанови [re: Zme1o]  
Автор FCBayernMunchen (Студент)
Публикувано17.01.09 21:48

То и аз не съм много наясно как става работата. Дуели играех масово преди 3 години, ама все от нет клубове, където пичовете ме свързваха в някакъв сървър, а аз само джитках.

Найстина всички раси си имат предимства, ама Силвана с тоя Avenger са ужасно слаба раса - най-слабата. Първо трябва да гадаеш с какви еденици играе противникът ти, второ има ограничение само до 4 бройки и трето - тоя скил прави ужасно малко демидж. Магиите са много по - добри и ценни в сравнение с него и го правят безполезен.

Тема Re: Силата на джуджетатанови [re: FCBayernMunchen]  
Автор Zme1o (минаващ)
Публикувано26.09.09 11:25

Както казах, варварите не можах да им намеря хубавото. Ако някой има реплей да ме светне, ще съм доволен.
Колкото до това да отгатнеш с кво играе противника за да ползваш Авенджъра на Силван, мисля че все няква таверна може да ти свърши работа..

Редактирано от Zme1o на 26.09.09 11:26.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.