|
Тема
|
AHHINILATOR
|
|
Автор |
Hinky () |
Публикувано | 17.03.00 18:30 |
|
Адски си падам по тая велика банда!
Има ли други техни фенове?
| |
|
Uha!
Vupreki che imam samo Remains, Refresh The Demon i Black Widow-a, koeto si e dosta nepulna diskografia. Velika banda, de, spor niama.
Chul li si sluha, che Jeff Waters shte zamestva Marty Friedman v Megadeth?
| |
|
Ne, ot tebe go chuvam ...
ot koga?
by the way, chui "King of the kill" ... strahotna tava e :-)))
| |
|
Vjarno, che e strahotna.
A i poslednata napravo me otnese.
| |
Тема
|
AHHINILATOR
[re: Hinky]
|
|
Автор |
uuu () |
Публикувано | 23.03.00 16:40 |
|
fvbytthfgh gfvhiou8i6754 i5 8589467 m54678 8856878rehjvcm n;lfsdfsdg;f fdkugrijgkljdxlfgksldfgeru;sn gweul;fes;n dvn fxc; dufufggjjjjjjjjjjjjjjjjjjweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel;k,fr /l.dfcgdfrfgd dfcfch fdfcghfggjfj cfxiugiudf dffglbil difjkrgilkfdgludfltgdfljdjtgkldfjlgkjdflkjglkdjrfklfgjlkjfdklj dfuiglfudgudfluroidif;ogjkkvbjkf rtufrtuiopyiudrjfkdjgkljdfckljb lcf bcfkjbkfjidjlkdjgdfklgdfuigufdgj lfkdj fkljgifdugujl;jgfdl;gjldj gl ,fcjgjfl fg
| |
|
mmm mirishe na muhyl.Momcheta mnogo uvajavam metala(i v chastnost Sepultura,PanterA,KORN,Rammstein,Biohazard,Crematory,Metallica,...),ama ne vi razbiram kak moje da se kefite na muzikata koyato
e slushal bashta mi kogato e bil stident:)))???
| |
|
Ami kakvo da vi kaja osven che se izviniyavam:-))) za moeto mnogo pribyrzano i syshto tolkova neobmisleno otnasiyane na Annihilator kym muzika slushana ot izkopaemi.Ami prochetoh edni
drugi vashi razgovori i razbrah che pyrvo edva li az shte sym choveka koito da vi kazva kakva muzika da slushate,pyk i te mai ne
sa mnoogo starichki(za Annihilator stava duma)...
Edva li sa na poveche ot 100-tina godini:-))).
Abe kakvoto i da govoriya,grupi kato tazi mai gi slushat baya hora...
| |
|
Pozdravi za vsichki fenove na tazi qka banda.uuu - mnogo si zle be chovek.
Za vsichki IRC maniaci vlizam kato ANNIHILATOR mogat da me namerqt v #metal #jambol #miami.
| |
|
|
|
|