| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     Lordi 
 | 

|  
| Автор | 
Harleyto (непознат
) |  
| Публикувано | 26.10.06 20:53 |  
             |  
           | 

na men li4no Lordi super mnogo mi haresvat i mnogo se radvam za evro viziqta,naistina go zaslujavaha pove4e ot vsi4ki:) ta vasheto mnenie kakvo e?:)

|   |  

| 

|  
           | 

Ми ако си фен на насечени рифове и визия на Слипкнот това са твойте хора:).
 Колкото до мен, не ми харесват.

|   |  

| 

|  
           | 

abe nqmat ni6to obshto sus slipknot,nito muzika ,nito viziq..
  ....Rock forever in my heart....

|   |  

| 

|  
           | 

Да, факт е, че като стил са различни от Slipknot, имат доста по-класическо звучене. Не случайно парчето се казва "Хард-рок Алелуя", а не "Дуум-Траш-Дет-Блек-Метъл Алелуя". По въпроса за кустюмите обаче и аз мисля, че са малко пресилени - просто развалят имиджа на сериозна банда.
 А за Евровизия имам следната теория. Тъй като на Евровизия имаше 99% дискарски парчета, дискарите които пускат смс-и са били разединени във вота си, докато всички метъл фенове, от цяла Европа, са пускали смс-и само за една група - "Лорди" и това е наклонило везните при преброяване на гласовете. Ако събереш гласовете на всички, които са гласували за различните диско групи, ще се убедиш, че процентно дискарите в Европа са много повече от метъл-феновете. И ако на следващата Евровизия отидат равен брой диско, етно и рок групи, вероятността да спечели диско група е твърде голям.
  Vox clamantis in deserto

|   |  

| 

|  
           | 

abe presileno..moje da se kaje,oba4e tova si e viziq i spored men bez neq nqmashe mnogo hora da gledat na tqh kakto sega,vsmisal da sa im tolkova interesni ;) a i ako bqha po-obiknovenni na scenata mislish li 4e shtqha da sa s tolkova glasove?
  ....Rock forever in my heart....

|   |  
  |   

|  
 |   
 |