|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Препоръчайте...   |  |  | Автор | Hekф (зъл прът) |  | Публикувано | 16.02.06 14:36 |  |  | 

На стари години реших да наваксам с класиката в хардрока и хевиметъла. Дайте идея какво евентуално съм пропуснал.

До момента съм "преговорил" следните групи (и всичките много ми харесват):

Iron Maiden
 Judas Priest
 Helloween
 Manowar
 Running Wild
 Motley Crue
 Skid Row
 Accept
 Anthrax
 Pantera
 Metallica
 Def Leppard
 KISS
 W.A.S.P.
 Bon Jovi
 Ramstein

Помагайте хеви-пичове - какво от класиката съм пропуснал?

-----
 просто, брат ми, сам си правиш проблем...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Препоръчайте...  [re: Hekф] |  |  | Автор | Coнaтa (Arctica) |  | Публикувано | 16.02.06 20:21 |  |  | 

Брях, откога Рамщайн станаха класика?

Why don't you take me for a little while? Singing me songs, you know, will make me cry!

|  |  |  
             |  |  | 

освен да те насоча към гриндажите

иначе, никнейма на потребителя преди мен ми напомни за SONATA ARCTICA... това бих ти го препоръчал горещо

Редактирано от Vaclav Mrazek на 16.02.06 20:31. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Препоръчайте...  [re: Coнaтa] |  |  | Автор | Hekф (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.02.06 21:05 |  |  | 

Добре де, Рамщайн нека не са точно класика. Да кажем, че имат класическо звучене

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Препоръчайте...  [re: Hekф] |  |  | Автор | Coнaтa (Arctica) |  | Публикувано | 16.02.06 21:13 |  |  | 

Why don't you take me for a little while? Singing me songs, you know, will make me cry!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Препоръчайте...  [re: Hekф] |  |  | Автор | Creech () |  | Публикувано | 17.02.06 16:51 |  |  | 

AC DC,Alice Cooper Motorhead

Редактирано от Creech на 17.02.06 20:33. 

|  |  |  
             |  |  | 

Дорбе де, не капут, а нахуйник

Хвани ме за ямурлука

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Препоръчайте...  [re: фa666иcтът] |  |  | Автор | Hekф (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.02.06 23:51 |  |  | 

Е, Соната все пак е схванала вица (за разлика от теб)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Делото на давещите се или защо  [re: Hekф] |  |  | Автор | Hekф (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.02.06 00:01 |  |  | 

на хевиметалиста му е дебел

Както и да е - добавям в списъка на преслушаните:

Testament
 Overkill
 Queensryche

... и все пак и все и още се надявам, че ще се намерят добри хора и ще помогнат да си попълня празнините в общата хеви-метъл култура

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Препоръчайте...  [re: Haunter™] |  |  | Автор | Hekф (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.03.06 00:14 |  |  | 

Виждам сред предложенията Sepultura и VENOM и тфа ме подсеща, че е трябвало да спомена, че траш, спийд, чърч, дед, индъстриал и готик метъл, както хардкор ми идват малко в повече. Късно ли е сега да го спомена?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички) |   | 
 |