|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
CATAHИЗMЪT
|
|
Автор |
Sinner (непознат
) |
Публикувано | 14.06.01 05:25 |
|
TPЯБВА ЛИ HИ CATAHИЗMЪT?
| |
Тема
|
Re: CATAHИЗMЪT
[re: Sinner]
|
|
Автор | girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.01 19:05 |
|
DA
HAIL SATAN
| |
Тема
|
Haide sega skupata "girl" da obqsni ...
[re: girl]
|
|
Автор |
Jucky (shemet4e) |
Публикувано | 14.06.01 20:42 |
|
...na vsichki shto e to satanizym i ima li toi pochva u nas, zashtoto az lichno ne se seshtam njakoi v rodinata ni da e istinski vqrvasht satanist...
Mili dechica,
prochetete purvo nadulgo i shiroko kak i zashto e vuzniknal satanizmyt, prouchete povedenieto na horata, koito sa posledovateli na tova techenie...togava se pishete takiva i togava krqskaite na volia koi "rulezzz" i koi ne!!!
Ne iskam sega da sburchite nosletata i da si kajete-vijte q tazi dogmatichka, zatova samo vi informmiram - ne sum viarvashta V KAKVOTO I DA E, nosia se v cherno i slusham s black metal (makar i ne predimno).
Priemam oproverjenia.V sporyt se rajda istinata!
the Disaster
| |
Тема
|
Re: Haide sega skupata "girl" da obqsni ...
[re: Jucky]
|
|
Автор |
manowarkata (heavy forever!) |
Публикувано | 14.06.01 23:02 |
|
Sas sigurnost mislia 4e znam pove4e ot teb po temata i s udoowolstvie priemam predizwikatelstvoto za spora!
Hail and kill!
| |
Тема
|
Sinner = Maloumnik
|
|
Автор | ea (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.01 14:14 |
|
Adski glupav vupros.
---
Sushtestvuva edin edinstven satanism, tova e glupavata filosofia na Anton La Vey, koiato NE E RELIGIA i e narechena Satanism ne za drugo, a za da privlicha vnimanie.Kolkoto i da vi se iska deca, satanisma niama nishto obshto s kyrvavi jertvoprinushenia i vsichki onezi, koito se praviat na strashni go praviat s cel da sa obekt na vnimanie(interes)/da se otkroiavat po niakakav nachin sred obshtestvoto.
| |
Тема
|
Re: Sinner = Maloumnik
[re: ea]
|
|
Автор |
Eric Adams (6 октавен!) |
Публикувано | 18.06.01 01:39 |
|
op, dobre kazano
Hail To Bulgaria's Manowar site
| |
Тема
|
Re: Haide sega skupata "girl" da obqsni ...
[re: Jucky]
|
|
Автор | girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.06.01 14:34 |
|
Priemi che az sam istinska sataniska.
Moje da sam edna ot malkoto,no razbiram i vjarvam v tva neshto.
Drug problem da imash?
| |
Тема
|
Koito se interesuva ot satanizam...
|
|
Автор | WWizard®©™ (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.01 22:49 |
|
da otide v 0.4.3 - to i da si kupi satanistskata biblia - 10 Lv.(koito e ot Sofia de)
| |
|
Obiasnete na bednoto devoiche KAKVO E SATANIZYM?
Vinagi sym se chudela i izvoda do koito sym stignala e che satanizmyt e tiasno obvyrzan s hristianstvoto i v syshtoto vreme s folklora... no ne mi e iasno, satanizmyt samo sys SAtanata-antagonist na Bog li e, ili e svyrzan s demoni ot "legendi i prikaz{-chici ;)} ili? chestno kazano ne viarvam v Bog , nito v Satanata i dvete mi se struvat ednakvo kucashti otkym teoria, no vse pak da viarvash v uj dobyr bog si ima i dobri strani tam - motivacia, spokoistvie che otgovornostta ne e tvoia i t.n.... a satanizma? Obisnete mi pls, da se prosvetia ;)
| |
Тема
|
Re: daite malko CLUE ;)))
[re: _Ronia_]
|
|
Автор |
StormWitch (Tales of Terror) |
Публикувано | 27.06.01 14:56 |
|
Ето един удобен случай многоуважаваната "GIRL" да седне и да ти отговори подробно.
На мен също ще ми бъде интересно да прочета, щом е една от "малкото истински вярващи сатанисти" - в какво точно и как се изразява тази вяра и въобще.
"...welcome to the kingdom of Rats"
RISK - 1990 - "Ratman"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|