|
Тема
|
Нрав на кучето
|
|
Автор | fluoride (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.05.07 23:28 |
|
Намерих си хъски, женско, бяло, на година и половина. Въпросът ми е, трудна ли ще му е адаптацията? До момента е живяла в къща с двор, а аз имам само апартамент . Пакостливи ли са? В смисъл да не стане един денд а се прибера и да не мога да си позная къщата...
| |
|
Зависи от начина, по който си го възпитала, но в повечето случаи можеш да очакваш да е срутила половината апартамент.
I'll describe the way I feel: weeping wounds that never heal.
| |
|
много са мили и добрички, по принцип, но не обичат да са самички, или поне моята е леко отмъстителна като остане самичка, ( но за щастие, е само леко ;))
It's not worth the drama!
| |
Тема
|
Re: Нрав на кучето
[re: fluoride]
|
|
Автор | charming girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.07 19:11 |
|
"хъски в апартамент е като слон в стъкларски магазин"
знам го от личен опит!!!
| |
Тема
|
[re: charming girl]
|
|
Автор | scofield (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.07 20:51 |
|
"автор charming girl
"хъски в апартамент е като слон в стъкларски магазин"
знам го от личен опит!!!"
Толкова ли е зле
| |
|
Аз имам женско хъски на 9 месеца,допреди месец бе6е нещо страшно вкъщи,съсипа целия апартамент,но вече се поуспокои,не обичат да са много дълго сами.За да не прави бели трябва да знае е кой е по-силният иначе ти ще станеш кучето.Иначе са страшно добри и големи глезлъовци.
| |
Тема
|
[re: fluoride]
|
|
Автор | cибиpчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.07 20:29 |
|
Е очакват се приключения в апартамента, щом е живяло на двор. ще свикне, но ще правите ремонт!
а това""хъски в апартамент е като слон в стъкларски магазин"
знам го от личен опит!!!
изобщо НЕ Е ВЯРНО. моите живеят в апартамент и е мирно и тихо. важното е да са разходени и да са се надивяли на вън. така че в къщи нямаме произшествия.
| |
|
|
|
|