Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:57 08.07.25 
Кучета
   >> Хъски
*Кратък преглед

Тема Нрав на кучетонови  
Авторfluoride (Нерегистриран)
Публикувано15.05.07 23:28

Намерих си хъски, женско, бяло, на година и половина. Въпросът ми е, трудна ли ще му е адаптацията? До момента е живяла в къща с двор, а аз имам само апартамент

. Пакостливи ли са? В смисъл да не стане един денд а се прибера и да не мога да си позная къщата...

Тема Re: Нрав на кучетонови [re: fluoride]  
Автор Ketamine (Special K)
Публикувано21.05.07 22:13

Зависи от начина, по който си го възпитала, но в повечето случаи можеш да очакваш да е срутила половината апартамент.

I'll describe the way I feel: weeping wounds that never heal.

Автор Melehhy (slow dancing)
Публикувано24.05.07 19:52

много са мили и добрички, по принцип, но не обичат да са самички, или поне моята е леко отмъстителна като остане самичка, ( но за щастие, е само леко ;))

It's not worth the drama!

Авторcharming girl (Нерегистриран)
Публикувано04.06.07 19:11

"хъски в апартамент е като слон в стъкларски магазин"
знам го от личен опит!!!

Тема Re: Нрав на кучетонови [re: charming girl]  
Авторscofield (Нерегистриран)
Публикувано04.06.07 20:51

"автор charming girl
"хъски в апартамент е като слон в стъкларски магазин"
знам го от личен опит!!!"

Толкова ли е зле

Тема Re: Нрав на кучето [re: charming girl]  
Автор dobi8 (непознат )
Публикувано05.06.07 10:01

Аз имам женско хъски на 9 месеца,допреди месец бе6е нещо страшно вкъщи,съсипа целия апартамент,но вече се поуспокои,не обичат да са много дълго сами.За да не прави бели трябва да знае е кой е по-силният иначе ти ще станеш кучето.Иначе са страшно добри и големи глезлъовци.

Авторcибиpчe (Нерегистриран)
Публикувано06.06.07 20:29

Е очакват се приключения в апартамента, щом е живяло на двор. ще свикне, но ще правите ремонт!

а това""хъски в апартамент е като слон в стъкларски магазин"
знам го от личен опит!!!

изобщо НЕ Е ВЯРНО. моите живеят в апартамент и е мирно и тихо. важното е да са разходени и да са се надивяли на вън. така че в къщи нямаме произшествия.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.