Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:21 08.07.25 
Кучета
   >> Хъски
*Кратък преглед

Тема Състезания с кучешки впряговенови  
Автор Kaнтaka (мечтателка)
Публикувано10.12.03 12:38

Чух, че всяка година в Пампорово се провеждат състезания в кучешки впрягове. Започвали първия уикенд след 15 декември. Ако нямало сняг, използвали шейни на колелца и т.н. Най-дългия маршрут бил Пампорово-Хисаря (!!!) за шейни с по 5 кучета. Участвали немски овчарки, хъски, алимути (аз не съм чувала за тази порода) и други. Човекът, от когото научих, имаше шпиц-мелез, който доста време се е състезавал, но вече е пенсиониран. Може ли някой да ми каже повече подробности за това състезание? Не съм предполагала, че и в България вече има такива състезания.

Тема Re: Състезания с кучешки впрягове [re: Kaнтaka]  
Автор G.starr (новак)
Публикувано12.12.03 23:31

Породата е Аляски маламут но според мен има само няколко горе-доло хубави в Варна и околията, но може и други да си мислят че притежават такава порода
А за състезанието не бях чувала знам само един мъж,които си печели пари като разхожда туристи с впряга си но иначе е чудесна идея само дето цената на спец.шейна е космическа

G.starr

Тема Re: Състезания с кучешки впряговенови [re: G.starr]  
Автор Kaнтaka (мечтателка)
Публикувано24.12.03 17:10

Шейните ми казаха, че ги дават под наем в Пампорово. А за породата аляски маламут знам. Но човекът каза, че не е същото.

Тема Re: Състезания с кучешки впряговенови [re: Kaнтaka]  
Автор abvbg (непознат )
Публикувано19.01.04 19:07

Виждала съм го този впряг. Страхотен е. Но е наистина много скъпо да се возиш. Иначе кучетата са много кротки и дават да ги галиш. На Пампорово до Студенец са.

Тема Re: Състезания с кучешки впряговенови [re: abvbg]  
Автор G.starr ()
Публикувано19.01.04 21:42

A eto i chast ot drug ne po-malko dobar vprqg, koito zasega samo trenira za edna iznenada no nishto chudno do godina i te da pravqt neshto podobno

G.starr

Тема ... и целия впряг...нови [re: G.starr]  
Автор Afala (Мокиди - хого)
Публикувано20.01.04 19:18

А ето го и целият впряг в пълен състав

Ухилено ще предположа и че това е най-титулованият впряг в половин Европа, ако не и в цялата - тъй де, над 30 САС-а и не-знам-колко-си Junior BIS и Puppy BIS, и Baby BIS търчат в него
Отзад напред:
Toffee Coffee de la Vallee de Morava - Talk of the Town of Wolf Point
CH. Blazing Starr of Siberian Lady - Lakota de Mainake
Secret Style of Wolf Point - Vabank Vodka to the Bottom
CH. Cry Out Black List

Delenda Vratatis!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.