|
|
|
Тема
|
рецепти
|
|
| Автор |
Hannover 96 (Granville №4) |
| Публикувано | 11.01.14 14:08 |
|
|
родукти:
1-2 големи патладжана
червен пипер
подправки (виждат се на снимките)
200 гр кис. мляко (може и цедено)
1-2 чаши вода
“Маги - унисос”
Приготвяне:
Патладжаните се нарязват и се слагат на котлона, на умерен огън, с чаша вода (не под капак). През това време се взима чаена чаша, 2/3 от нея се пълнят с вода и се слагат по 2-3 щипки от подправката за картофи, шарената сол и 1 с.л.(с връх) червен пипер. Добавят се и 2-3 с.л. “Маги - унисос”. С тази смес се заливат патладжаните. Готвят се до омекване и почти пълно поемане на соса. (Ако се наложи се долива вода!).
За соса:
Киселото мляко се разбърква с подправката “салатна ръсеница” и се сипва при патладжаните!
Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64766/P160#ixzz2q5hiqdhg
I don\'t know about any other day, but today I\'m the champion of the world.
| |
|
|
|
Треска на тиган с горчица
Продукти:
1. 500 гр. филе от треска
2. 1 зеленчуков бульон
3. Подправки (босилек, куркума, чер. пипер, сол...каквото си харесате)
4. Мека горчица
Приготвяне:
В тиган се налива вода (около 1 ч.ч.) и се пуска бульона. Когато водата заври се намаля огъня наполовина и се слага рибата, предварително намазана с подправките. Похлупва се за 5 мин. След 5 мин се маха капака и се оставя така. След 10-15 мин се обръща за още 10 мин максимум. Към края на готвенето водата би трябвало да се е изпарила, ако не е, просто я излейте и гответе рибата още 4-5 мин, за да почервенее и да стане леко хрупкава. След като се сипе в чинийка, рибата се намазва с горчица.
Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64766/P200#ixzz2q6BqOGR0
I don\'t know about any other day, but today I\'m the champion of the world.
| |
|
|
|
диетична торта
аналния секс е по-скоро профилактика срещу хемороиди, а не лечение при наличието им
| |
|
|
|
|