Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:25 01.11.25 
Музикални
   >> Гумени глави
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема рецепти  
Автор Hannover 96Модератор (Granville №4)
Публикувано11.01.14 14:08



родукти:
1-2 големи патладжана
червен пипер
подправки (виждат се на снимките)
200 гр кис. мляко (може и цедено)
1-2 чаши вода
“Маги - унисос”

Приготвяне:
Патладжаните се нарязват и се слагат на котлона, на умерен огън, с чаша вода (не под капак). През това време се взима чаена чаша, 2/3 от нея се пълнят с вода и се слагат по 2-3 щипки от подправката за картофи, шарената сол и 1 с.л.(с връх) червен пипер. Добавят се и 2-3 с.л. “Маги - унисос”. С тази смес се заливат патладжаните. Готвят се до омекване и почти пълно поемане на соса. (Ако се наложи се долива вода!).

За соса:
Киселото мляко се разбърква с подправката “салатна ръсеница” и се сипва при патладжаните!

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64766/P160#ixzz2q5hiqdhg

I don\'t know about any other day, but today I\'m the champion of the world.


Тема Re: рецептинови [re: Hannover 96]  
Автор Hannover 96Модератор (Granville №4)
Публикувано11.01.14 16:07



Треска на тиган с горчица

Продукти:
1. 500 гр. филе от треска
2. 1 зеленчуков бульон
3. Подправки (босилек, куркума, чер. пипер, сол...каквото си харесате)
4. Мека горчица

Приготвяне:
В тиган се налива вода (около 1 ч.ч.) и се пуска бульона. Когато водата заври се намаля огъня наполовина и се слага рибата, предварително намазана с подправките. Похлупва се за 5 мин. След 5 мин се маха капака и се оставя така. След 10-15 мин се обръща за още 10 мин максимум. Към края на готвенето водата би трябвало да се е изпарила, ако не е, просто я излейте и гответе рибата още 4-5 мин, за да почервенее и да стане леко хрупкава. След като се сипе в чинийка, рибата се намазва с горчица.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64766/P200#ixzz2q6BqOGR0

I don\'t know about any other day, but today I\'m the champion of the world.


Тема Re: рецептинови [re: Hannover 96]  
Автор USS TacomaМодератор (PGM-92)
Публикувано12.03.14 08:27



диетична торта



аналния секс е по-скоро профилактика срещу хемороиди, а не лечение при наличието им


Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.