|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Тук мисля да си говоря за старкрафта и нестаркрафт
|
|
Автор |
ChromeRule (Browser №1) |
Публикувано | 30.01.11 21:48 |
|
а в живота.
Тази вечер гледам през стрийма на Шоу, който е един от най-прогресиращите Терани в Европа. Играе финал с Димага, който е най-добрия Зерг в Европа. Вече се разбраха да си поделят наградния фонд, но ще играят истинска игра. За съжаление Шоу няма много шансове
| |
Тема
|
Re: Тук мисля да си говоря за старкрафта и нестаркрафт
[re: ChromeRule]
|
|
Автор |
Публикувано | 01.02.11 01:20 |
|
Гууди взе още една победа за тераните в тазвечершната купа във финален сблъсък с Елфи(протос), след като загуби на ксел нага кавернс, се върна със страхотна игра на степс оф уор и впечатляващ бункер-марине -прокси ракс стил на блистеринг сенднс с което поведе с 2:1 и довърши протоса на джънгъл бейзин с ранна агресия, два хелион дропа и контрол в центъра на картата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 01.02.11 10:38 |
|
да бе
оспами ми темата, са плъзна навсякъде! 7 бири глоба!
| |
Тема
|
[re: ЛУД ПPЪЧ]
|
|
Автор |
Публикувано | 01.02.11 14:26 |
|
Хххахахаха, на следващия осми декември(може и по-рано) ще ми подарят една каса бира, половината са за теб.
Инак ще ти почистя темата споко. Това му е готино да си модератор-спамър. Сам си спамиш и после сам се чистиш, нещо като модераторска чикия.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 01.02.11 20:59 |
|
Брей, Друуби играе на Европейския сървър. За съжаление не си дава много зор и няма много от неговите друуби-дропс!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 02.02.11 08:15 |
|
Такааа, излезе седмичната класация на топ 200та играчи на европейския сървър:
Първи е ЕГДМюслима, който дръпна страшно много напоследък, Ликуид ТЛО е трети, а Даркфорс пети. Седми е КАС, следван от Димага и на десета позиция Нърчио. Бийстито е 26ти , а нашето момче Зийракс е отстъпил до 32ри. Гууди е отстъпил до 30та позиция, може би зарощото вече е станал твърде предвидим с тези непрекъснати сийдж танкове.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 02.02.11 21:07 |
|
Ок. Днес сме на Шарукас плато, така че 10 - съплай депо -12 баракс -14 рафинери- зерга праща скаут дроун- команд център - маринка - 16 - съплай депо (затваряне на чоук пойнта) - 18 бункер -2ра рафинерия - фабрика - започваме експанжън - бункър ъп на долния чоук пойнт - транзишън към игра на сийдж танкове - енджинеринг бей в случай мута харас или мута мас плей!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 02.02.11 21:09 |
|
А ДА,след първата барака, пращаме SCV да скаутне - зерга кротко си FE.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 02.02.11 21:23 |
|
Добре де, може би един малък дроп в края на четвъртото експо ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 03.02.11 00:00 |
|
Е, добър харасмънт се получи. загубих няколко маринки, но му забавих значително харвестването !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|