Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:18 05.07.25 
Музикални
   >> Гумени глави
*Кратък преглед

Тема ВОТ на Доверие (ГГ вариант)нови  
Автор Pyтep51 (В трети живот)
Публикувано16.02.06 14:33

Драги четящи в клуб Гумени Глави , добре дошли на новото издание на Вот на Доверие , аз съм водещият Член Едно и имам удоволствието да ви представя таз седмичните участници
15 кратния победител:
Киро Пандиза , по професия Администратор и разбивач на женски сърца. Новите новите ни участници :
Лааайнщайн, идващ от китния град Русе , бивш модератор и сеирджия. Пръв приятел на сашо Снегорина , викат му още Лайновоза.
Олмаши, принца на миньорите. Известен в някои среди като Пати Смит - малки думи неказва , само големи ги лапа !
Другите двама кандидати се отказаха под заплаха да бъдат пребити от Олмаши. така че тази седмица имаме само трима участници.
- Киро , как гледаш на новите си съперници ?
- Лесна работа , нито един оттях няма достъп до администрация
-Да , да имаш достъ пдо администрацията , често е критично важно , Ланщайн какви са твойте козове във Вота и защо носиш този гълъб на рамото ти ?
-Смятам да заложа на факта , че всички в клубовете ме обичат и благовлеят от мойто присъствие (от трибуните се чува мощно освиркване). А гълъба ми носи щастие , пък и обичам да ме нацвъкват гълъби , това е нещо наистина благородно ( от трибуните се чуват още по-мощни освирквания)
- Пати Смит, тоест Олмаши , какви са твойте козове за тази седмица ?
- Първо искам да заява , че незнам какво търся тука , линка ми го даде един приятел клошар от мина бобовдол, иначе посмъртно не бих дошъл тука , тебе даже не те помня , да не би да сме се срещали в спартакус ? Но както и да е , незнам кои сте , не е важно кои сте , аз съм голем пич и принципно влизам в клубовете само от личния ми супер компютър на личния ми Боинг 757 и не искам зрителите да ме свързват с каквито и да е интернет общества !
Добре , нека започнем с въпросите
Киро , въпрос за сто лева:
- Коя по-става за ебане
А. Роксана
Б. файруокъра
С. И двете са грозни кат смъртта

Киро:
- ами ъъъъъъ от една гледна точка роксана прави хубави миняги , но пък на файруокъра гъза и е тесеееен
- киро ,изтече ти времето. Отговора беше С естествено. Седващия път отговаряй в рамките на 10тте секунди.

лайнщайн, въпрос за сто лева.
- Какво е изобразено на флага на Найберия
А. Банан
Б. Маймуна
В. Лайно
- лайно , лайно лайно лайно (от публиката веч есе чуват и дюдюкания плюс плахи призиви за насилие , към лайнщайна политат зрели домати и яйца)
- лайно си ти , не е товаверния отговор. Разбира се че Найберия герба им е Маймуна напъхала банан в ануса си . Грешен отговор. как може така , повече внимавай следващия път.

Олмаши, какво се празнува на трети март ?
А. Освобождението
Б девети септември
В. Нова Година
-Вие какво си мислите , че аз си стоя в къщи на празници като некой комплексар и затова знам какво се празнува ? Емчи не е така , аз съм денонощно по барове и заведения , аз съм паркетния цар на Бобовдол и перник. Идея си нямам. отказвам да отговарям на такъв провокативен въпрос
- Е може ли така бе ,Много сте несереиозни! Нула лева в касата . Айде повече късмет и внимание при новото завъртане
Киро, върши ли си добре работата Венабили в клуб математика:
А. Да
Б. В никакъв случай
В. луди ли сте бе

- съжелявам киро , верният отговор е някъде мужду Б и В.
Лайнщайн, какво значи на диалект , че една жена има големи балкони
А. Остаклила си е балкона на панелката
Б. Има големи млечни жлези
В. Ебат я повече в гъза
- хъхъхъхъ , ебят я в гъза и оттам текат лайнаааааааааааааа (от публиката политат първите изпочупени седамки , в десния сектор някой мята димка , някой запява "лъчко педерас, шалаляля" )
- ще ти дам аз на теб едни лайна ! Грешен отговор, за кой ли път.
Олмаши, къде по дяволите е олмаши? Асистента ? къде отиде ОЛмаши?
- ами каза че му било писнало от комплексари и се връщал в своята луксозна лимузина при пичките от плейбой.
-Е добре. ще минем и без олмаши явно до кра яна днешното студио. Заключителни думи от нашите двама участници ?
Киро:
-Ами на всички които гласуват за мен накрая ще проведем една томбула и спечелия ще го направя модератор в дир.бг!
- наистина съблазнителна награда. Ланщайне ?
-Лайнщайне какво правиш? какво облизваш? от подметката си ? Това лайно ли е ? Охраната изнесете този темерут навънка , че може и тълпата да го пребие.
И така уважаеми зрители , ще се срещнем отново утре , часа и мястото са ви известни. Аз бях Член Пръви.

Тема Re: ВОТ на Доверие (ГГ вариант) [re: Pyтep51]  
Автор ss_ (докторче)
Публикувано16.02.06 16:48

Ахахахаха батка, нечовек си!

Снегът затрупва мизерията.
Студени бири в добра компания.
Докторът благоденства.

Тема Re: ВОТ на Доверие (ГГ вариант)нови [re: ss_]  
Автор Pyтep15 (В трети живот)
Публикувано16.02.06 18:09

мерси!

Тема забравинови [re: Pyтep51]  
Автор lachistein (развалина)
Публикувано16.02.06 21:23

Добре де, признавам си. Аз съм най-големото лайно в дира

Редактирано от lachistein на 17.02.06 10:47.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.