Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:21 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема SE C702 въпросинови  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано01.12.08 11:16

здравейте

вчера ходих по магазини и се отбих в няколко за телефони където разгледах въпросното наживо колкото можах. обаче досега не съм имал нито гпс нито телефон с гпс. имам въпроси

преди доста време бях чел че гпс в телефоните не е реален щото не се връзва към сателити а извлича координати от клетките. това все още ли е така? съответно чух че това ползва от интернет трафика за да предава данни

другото нещо което живо ме интересува са картите. гледам връзва се към гугъл мапс. хубаво. това де факто работи ли за българия или трябва да му точа карти, съответно има ли възможност да му ги качвам? нямам никакъв опит с гпс-и.

междудругото четох в един БГ сайт исказвания на 4-5 човека които са го купили, оплакаха се само че гпс-а не бил като хората - ще ми се да питам ако тука някой го е тествал да ми обясни за какво става въпрос

въобще интересува ме всичко за този телефон от човек който го е тествал или има инфо от първа ръка. а знам че някои от вас тука се занимават по-сериозно с телефони затова питам

мерси

Тема Re: SE C702 въпросинови [re: Ognen_Demon]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано01.12.08 11:54

ГПС-а му е истински,тоест ползва сателитните сигнали. Колко е чувствителен е друг въпрос.

Вградената програма тегли карти през ГПРС, но винаги можеш да му инсталираш например МАПНАВ която може да работи и със вградени карти,без да тегли от интернет

Тема Re: SE C702 въпросинови [re: Ognen_Demon]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано02.12.08 02:01

Редакция, сега прочетох че ГПС -а му бил АГПС, което значи че дърпа няколко килобайта трафик при стартиране, за да намери координатите. АКо си на план с включен интернет не е проблем, ако не си- също не е проблем понеже няколко килобайта са жълти стотинки, освен ако си с някоя прима)

Не знам дали има опция за изключване на АГПС-а и минаването към нормален ГПС, всъщност се оказва че не е по -добър от вградените ГПС-и, като в нокиа Н95 например.

Ако държиш на истински ГПС, си вземи външен такъв.

Лично не съм го тествал,само го поразгледах за минута, казват и че качеството на снимките е влошено спрямо к800/810

Тема Re: SE C702 въпросинови [re: DTMF]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано02.12.08 15:27

мерси. ами всъщност не държа на сериозен гпс. сега четох какво е агпс. това че ще преточи малко от нета не ме притеснява. колкото до снимките все пак е 3мп камера, аз съм на 2 в момента (к750и) което пак ме устройва щото като искам по-хубави снимам с апарата ни. така че дотук не е болка за умирачка. харесва ми че както к810 има подръжка на повече аларми че на моя са само 2 което ужасно ме бърка и тая програмка Тракер дето върви с него изглежда ще ми свърши много работа щото тренирам бягане. единственото нещо което много ме обърка в тоя телефон докато го разглеждах е че не намерих двете най-важни за мен неща: файл мениджъра как се пуска и къде са апликациите щото на сегашния ми тел ич не си играя с менютата - всичко действам през файл мениджъра че всичко е на 1 място а и често влизам я в скайп я в ицкуто

иначе разгледах и ц902 но не ми хареса никак. естествено дизайн трепач ма само дотам. гпс няма а аз искам, и тая полуслайд отварячка дето с нея излиза камерата ми се стори много хилава

Тема Re: SE C702 въпроси [re: Ognen_Demon]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано03.12.08 10:08

Я виж C905, ако търсиш фотоапарат със сим карта

Вярно още е цифра, но е класа над 902.

Welcome to the real world!

Тема мап нав ?нови [re: Mopфиyc]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано05.12.08 10:25

Мерси но не ми харесват слайдери.

Добре де а тази програма мапнав карти за софия има ли? щото гугъл мапса ясно че ще мога да го ползвам ама всеки път да точи...

Тема Re: мап нав ?нови [re: Ognen_Demon]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано05.12.08 12:41

Има карти,в сайта им

Тема Re: SE C702 въпросинови [re: DTMF]  
Автор horror ()
Публикувано10.12.08 13:24

има опция за изключването на A-GPS и ползването само на нормален.

Error 113: Illegal operation. Brain not found. Process terminated.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.