|  | | 

| 

| 

| Тема |  Съвет за избор на телефон   |  |  | Автор | mraf4o (непознат
) |  | Публикувано | 17.07.07 00:33 |  |  | 

Здравейте на всички Искам да помоля всеки, който напоследък е проучвал пазара да ме посъветва какъв телефон да си купя. Имам само 3 изисквания, но трудно постижими - да е Нокия, да е Smartphone и да има Wi-Fi Всъщност изискванията станаха 4 - да не струва повече от 550 лева (максимум 600) Знам че няма много подобни телефони, но се надявам да ми помогнете Шанса да се спра на друга марка е доста малък, но ако някой все пак му дойде идея - няма да се сърдя ако я сподели Мерси предварително.

ПС: Не съм го споменал изрично, но ми се струва логично ако един телефон изпълни тези изисквания да има Bluetooth, mp3 player и поне 2 мегапискелна камера

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон  [re: mraf4o] |  |  | Автор | Чo :)  (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 17.07.07 15:07 |  |  | 

Само  и

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон  [re: mraf4o] |  |  | Автор | insert_off (непознат) |  | Публикувано | 17.07.07 16:13 |  |  | 

купих си наскоро  и съм супер доволен.
 Мисля че удовлетворява всичко което искаш без това за цената .
 Но ако се огледаш да го вземеш с някоя карта на промоция може и да се уредиш с цената.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон  [re: Чo :)] |  |  | Автор | BaHkO_3 (познат) |  | Публикувано | 19.07.07 13:31 |  |  | 

Brat i az haresah Ipaq 514, mojesh li da dadesh poveche info za nego.

Обичам всичко да ми е безплатно!
 P.S. Mrazia cirilica

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон  [re: BaHkO_3] |  |  | Автор | Чo :)  (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 19.07.07 15:12 |  |  | 

натисни върху

|  |  |  
             |  |  | 

Ave kvo govorite ve kat go gledam toia telefon me fashta smqh.Kak moje 2007 godina chovek da si kupi telefon s 1.3mp kamera smeshna rabota.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон  [re: Чo :)] |  |  | Автор | BaHkO_3 (познат) |  | Публикувано | 19.07.07 15:52 |  |  | 

Da blagodaria, az namerih i drug: HP IPAQ 514
 a znaesh li niakiakoi ruski sait, dobyr kato www.sotovik.ru (zastoto tozi nali go zatvoriha)

P.S. Mrazia cirilica

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон
[re: BaHkO_3] |  |  | Автор | Чo :)  (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 19.07.07 20:04 |  |  | 

(руски)

(английски)

Обичам кирилица и хич не ми е приятно да чета 6lyokavitza!!!
Не отнема много усилия да превключиш на кириница, само два бутона, а иначе си пишеш със същите клавиши фонетично.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Съвет за избор на телефон  [re: Чo :)] |  |  | Автор | BaHkO_3 (познат) |  | Публикувано | 20.07.07 15:07 |  |  | 

Благодаря, сега видях че и sotovika отново работи.
 Извинявай за шльокавицата, съвсем неволно съм ти отговорил така!
 Respect!
 По цял ден ми се налага да пиша само с латински букви и доста се позамислям когато трябва да пиша на кирилица. Аз също си обичам родния език, но според мен трябва да има свобода. Много ми е неприятно когато някаде поставят условие да се пише само на кирица!!!

P.S. Аз съм си го направил да се превключва само с един клавиш

P.S. Mrazia cirilica

|  |  |  |  

|   | 
 |