Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:14 13.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Siemens CL75 - направо го изтрих!нови  
Автор питaщия (непознат )
Публикувано28.05.07 11:29

Здравейте!
Понеже пипам копчетата твърде много, в суматохата изтрих всичко от телефона на жена ми-картинки, звукове и т.н !!!
Има ли някакъв начин да го върна в нормално състояние-сега има само една музика /по default/ и всички папки са празни.
Всичко започна оттам, че се опитахме да свалим снимки от него с infrared-a между GSM и компютър с въшен infrared. Нещо не отцепи / компютърът въжда Сименса, но той не може да изпрати снимки на РС-то/и затова реших да го върна във заводски настройки. Та като резултат-всички картинки изчезнаха.
Бих Ви помолил да ми кажете и някакъв софтуер за Сименс, с който да си реша проблемите...

Благодаря предварително!

Тема Re: Siemens CL75 - направо го изтрих! [re: питaщия]  
Автор Volkano v.6 (де`еба)
Публикувано28.05.07 12:05

Няма такова нещо...

Тема Re: Siemens CL75 - направо го изтрих!нови [re: питaщия]  
Автор benqsiemens (непознат )
Публикувано28.06.07 02:12

ами мисля че има един начин за възтановяване на изтрити фаилове който съм прилагал на мемори карта и работи
но е голяма играчка и не си заслужава за 5мб снимки

Автор Xoлдън (старо куче)
Публикувано28.06.07 07:59

И аз мисля,че няма начин.При задаване на фабрични настройки обикновенно се трие всичко.Погледнах бегло спецификацията.След като има връзка с РС би трябвало да имаш фабричния софтуер с него и кабел за връзка.Имал съм доста проблеми с бъгав софтуер на Сименс S55 и S 65.Добре,че си правех винаги бекъп на компа,защото в сервиза ми изтриха всичко на S55,и после беше зор за възстановяване на файловете.
Та започвай всичко от начало.А снимките си ги сваляй на компа.Гадничко е ,но се случва и на най печените.
От години горе долу 2 пъти в месеца си архивирам нещата на компа и на диск.
Че става страшно като имаш над 600 имена с разни данни.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор Пeтъp_ (професора :))
Публикувано30.06.07 01:22

Можеш да възстановиш единствено заводските картинки, мелодии и прочие. Преди време имаше архиви за тази цел в съпорта на сименс, става и с FFSInitнещоси.exe.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.