|
Тема
|
нов SE K750i - проблем с батерията
|
|
Автор |
Kontra (непознат
) |
Публикувано | 05.05.07 09:49 |
|
Точно преди една седмица в събота си купих чистак нов K750i от 2be. Същия ден му сложих SIM картата и разцъках менюто, докато батерията се изхаби докрай. Останал съм с впечатлението, че първото зареждане е хубаво да е по-дълго - събота срещу неделя го оставих цяла нощ да се зарежда. От тогава до сега през седмицата съм говорил 3 пъти за по няколко минути и почти не съм го барал. Днес точно 6 дена след първото зареждане - батерията на червено. Притеснявам се, защото пише ~7 часа разговор, ~400 часа готовност, а и прочетох хора, дет казват, че ако не говориш много се зарежда не повече от няколко пъти в месеца. Някой има ли представа дали съм направил некъв сакатлък със зареждането и някак си съм му ебал мамата ?
| |
Тема
|
Re: нов SE K750i - проблем с батерията
[re: Kontra]
|
|
Автор |
Cпoмeниии (член) |
Публикувано | 05.05.07 09:57 |
|
7 или 400 е при идеални условия))) а и пише - времето за разговор/времето на изчакване зависи от мрежата....
6 дни...като за след първо зареждане е добре..зареди го още няколко пъти по 12 часа...след това да се разреди напълно и ще има резултат. Една батерия достига пълната си функционалност след 5..6 цикъла заряд/рязряд.
За нашите мрежи - времето дадено от производителя, раделено на 2, дава реалния стендбай...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (пристрастен) |
Публикувано | 05.05.07 23:10 |
|
съвсем нормално си е 6 денонощия за този модел,моя кара максимум 3 но много говоря и чета книги и ползвам интернет))..и е на 2 години
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kontra (непознат
) |
Публикувано | 06.05.07 07:40 |
|