|  | | 

| 

| 

| Тема |  SE K750i проблем с voicedial   |  |  | Автор | Mircha () |  | Публикувано | 15.03.07 09:26 |  |  | 

Здравейте,

Проблемът ми е, че не работи гласовото избиране на телефона с блутут слушалка. Всичко уж е активирано както трябва, но не работи. При натискане на бутона на слушалката телефонът дава съобщение, че чака име, но не ме чува като го кажа.
 Без слушалка или с обикновената жична слушалка всичко си работи нормално.
 За сведение версията на софтуера ми е: R1DB001.

Ще съм благодарен на всякакви мнения. :)

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш.  Исп.нар. поговорка

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: SE K750i проблем с voicedial  [re: Mircha] |  |  | Автор | Cпoмeниии (член) |  | Публикувано | 15.03.07 09:57 |  |  | 

Привет!
 А сигурно ли е, че точно тази БТ слушалка поддържа войсдайл?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: SE K750i проблем с voicedial
[re: Cпoмeниии] |  |  | Автор | Mircha () |  | Публикувано | 15.03.07 11:08 |  |  | 

Слушалката е .
 Според спесификацията поддържа гласово.
 Проблемът е, че като натисна съответното бутонче на слушалката, телефонът си активира гласовия контрол, но не ме чува.

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш.  Исп.нар. поговорка

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: SE K750i проблем с voicedial  [re: Mircha] |  |  | Автор | Чo :)  (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 15.03.07 19:46 |  |  | 

Вероятно се "изкривява" гласа през слушалката.
 Запиши си отново гласовите етикети чрез слушалката.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: SE K750i проблем с voicedial  [re: Чo :)] |  |  | Автор | Mircha () |  | Публикувано | 15.03.07 20:43 |  |  | 

Така е. Прав си. Записах таговете през слушалката и в 3 от 10 случая успявам да набера, но си е индианска работа. Изглежда тази слушалка не става за целта.

Благодаря за помощта и предложенията.

|  |  |  |  

|   | 
 |