Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ново приятно телефонче от SEнови  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано08.03.07 12:00

Като функции май не се различава от K610/V630, но дизайна е направо убийствен. Сега остава и цената му да падне малко, че осемстотин и нещо, кажи ги 900 лв в 2бе ми се виждат множко, пък било то и с 1гб карта в комплекта.

Тема Re: Ново приятно телефонче от SEнови [re: deadreckoning]  
Автор DTMF (пристрастен)
Публикувано08.03.07 16:54

И мен ме радва много...че е тънко..като размери

Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано09.03.07 02:58

Радва окото, браво на СЕ.
Бутоните са малко странни, иначе дизайна е уникален...

А нещо като функционалност ... известно ли е?

Welcome to the real world!

Тема Re: Ново приятно телефонче от SEнови [re: Mopфиyc]  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано09.03.07 09:47

Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано09.03.07 12:50

Съвсем в стила на W серията, много добре

Автор lemmy (непознат )
Публикувано09.03.07 13:15

Здр. фенове,

чета,че става въпрос за Сони ериксон в тази тема и исках да попитам нещо. Аз пуснах отделна тема,ама засега няма ни един отговор. Някой няма ли вече впечатление от СЕ К550i? Взех си такъв преди 3 дена,много готино телефонче,кефи ме, но за мое учудване батерията или часовете му на стенд-бай са някак си по-малко отколкото си го представих. Уж са 350 и до 7 при телефониране,но определено са по-малко. Само за сравнвние: старото ми К700 беше къде къде по-издръжливо,а батерията му по-слаба- 750Ач ,а тази сега е 950Ач. Има ли някой от вас с такова,за да сподели нещо!
Другият ми фаворит беше Самсунг Д/900,ама аз се спрях на Сонито... Дали не се минах??

Мерси пр.

Тема Re: Ново приятно телефонче от SE [re: deadreckoning]  
Автор alexbg67 (Moderate)
Публикувано09.03.07 17:08

Много орязан за тез парици!..

Тема Re: Ново приятно телефонче от SEнови [re: lemmy]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано10.03.07 02:09

Не съм го виждал тоя модел но почопли го още няколко дни, после като се наиграеш ... батерията ще държи 2 но по дълго

Определено не си се минала, самсунга на тормоз изкарва по малко от ден, като мп3 плеър от 50% умира за час - час и половина.
А като софтуер, менюта и възможности... да имат да вземат.
Само дизайн телефон не прави.

Автор lemmy (непознат )
Публикувано10.03.07 12:12

Здр.Морфиус,

Да ти кажа,точно това ме притеснява и то,че почти не съм се бъзикал с телефона(не му знам още всички пинизи) и само от стен-бай губи много от заряда!! Дори още нямам и една песен на него,та не слушам и мп3,снимки съм направил точно 10. К700 беше къде къде по-издръжлив.... Спомям си,че като беше нов го зареждах 1 път на 4-5 дена..

Тема Re: Ново приятно телефонче от SEнови [re: lemmy]  
Автор DTMF (пристрастен)
Публикувано10.03.07 14:30

трябва изобщо да не си ръчкал к700 за да изкара цели 4-5 дни)) моя караше максимум 3 денонощия,а сегашния к750-по 4-5 денонощия с по 20 минути говорене на ден и малко интернет.

Предполагам след няколко цикъла заряд/разряд и к550 ще влезе в час и норми,гледай поне в началото да разреждаш батерията докрай

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.