|
Тема
|
ВРЕДНИ ЛИ СА GSM-ите
|
|
Автор |
kvostana (непознат
) |
Публикувано | 05.01.07 20:43 |
|
Вредни ли са, колко са вредни, кое увреждат, кой разговор е безопасен, има ли безопасен разговор и безопасен телефон? Bluetooth - малката микровълнова?
| |
Тема
|
Re: ВРЕДНИ ЛИ СА GSM-ите
[re: kvostana]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 06.01.07 15:29 |
|
GSM-ите са си вредни още откакто са били замислени. Мобифоните преди тях - също. Блутутуткащите неща - не съвсем. Толкова са слаби, че едвам работят.
Теоретично всички тези неща са вредни. Много вредни са жиците на енергопреносната мрежа. Далекопроводите, трафопостовете, и всичко, по което тече силен ток. Безвредни са електронните часовници, почивките на море, биричката с приятели...
Може да се спори дали един разговор по GSM за 3 минути е по-вреден от един скандал с жената за 30 минути, в който нервозното състояние на организма буквално го съсипва. ... Инженери и биолози не дават конкретна информация по случаите. Всички тези "вредни" неща не са изучени като резултат за по-дълъг период от време. А всички знаем, че от един разговор по джисиема не се наблюдават никакви промени.
Щирлиц
| |
Тема
|
[re: Щиpлиц]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 06.01.07 17:41 |
|
А всички знаем, че от един разговор по джисиема не се наблюдават никакви промени.
То зависи от разговора...я да звънне жена ти, че пие кафе с бременната ти любовница.
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 06.01.07 19:42 |
|
Е, аз зат'ва се разведох.
Щирлиц
| |
Тема
|
Re: ВРЕДНИ ЛИ са жените???
|
|
Автор |
alexbg67 (Moderate) |
Публикувано | 06.01.07 22:34 |
|
Вместо да си ги къташ и двете?..
| |
Тема
|
[re: alexbg67]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 06.01.07 23:07 |
|
Ахам. Жената да си мисли, че съм при любовницата, любовницата да си мисли, че съм при жената, а аз в интернет залата ще си цъкам на спокойствие CS. ;о)))
Е, какво му трябва на човека... Малка спретната къщурка, с Direct PC отпред...
Щирлиц
| |
Тема
|
|
|
Автор |
piratko (играч) |
Публикувано | 08.01.07 03:33 |
|