Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:13 16.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Проблем с батерията на нов GSM  
Автор geller (непознат )
Публикувано04.01.07 21:17

Здравейте. Купих от Германос "Sony Ericsson J220i". Продавач-консултантът ми каза след като изхабя фабричния заряд, да го зареждам 12 часа и така още 2 пъти - пълно разреждане на батерията и после 12 часа...

Първия път, след като се разреди фабричният заряд, оставих телефона повече - май бяха някъде към 16/17 часа...

(и беше изключен). Вторите 2 пъти си бяха по 12 часа, ама между тези 3 зареждания и след 3-тото, батерията издържа по 2 дена, при положения, че почти не се използва (2/3 кратки разговора на ден). А самата батерия е "Li-Polymer" - 900 mAh...

Може ли някой да ми каже какъв е проблемът и дали аз нещо съм сгрешил..!? ... (Има ли значение дали е включен GSM-a, докато се зарежда..?)

Тема Re: Проблем с батерията на нов GSMнови [re: geller]  
Автор DTMF (ентусиаст)
Публикувано04.01.07 21:40

странно , при същите условия същата батерия в к750 ще изкара 5-6 денонощия. Може по евтините модели да харчат повече ток)

Тема Re: Проблем с батерията на нов GSMнови [re: DTMF]  
Автор piratko (играч)
Публикувано08.01.07 03:37

Ха-ха. И къде ша изкара тая батерия 5-6 дена? На масата в хола при изключен телефон вероятно?

Всички кучета отиват в рая

Тема Re: Проблем с батерията на нов GSMнови [re: piratko]  
Автор DTMF (ентусиаст)
Публикувано08.01.07 12:53

Изкарва без проблем, на ден пада с 20% с няколко минути разговор, за к750 говоря

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.