Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:21 12.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема За камерата на NOKIA6131  
Автор -member- (v kliub)
Публикувано25.12.06 18:54

Наскоро купих на дъщеря ми NOKIA 6131, обаче нещо камерата му не ми харесва как работи. Та питам други ползватели на този модел дали и при тях камерата прави кофти снимки.Много цветен шум, сенките са в едрозърнесто зелено и т.н. Да знам дали е нещо като дефект на телефона или просто са сложили кофти камера за сметка на добрия дисплей. Благодаря предварително.

Тема Re: За камерата на NOKIA6131нови [re: -member-]  
Автор Пeтъp_ (професора :))
Публикувано29.12.06 20:09

Закрий камерата с ръка и виж дали има назърненост и петна, това се вижда добре на слабо осветление, и по принцип това не е нормално но не знам дали ще ти сменят телефона заради това.

Автор DTMF (ентусиаст)
Публикувано29.12.06 21:32

то зависи и с какъв друг телефон правиш сравнение. Иначе е нормално да има цветен шум когато е малко светлината

Автор METHOD (логистик)
Публикувано01.01.07 04:03

ле си му е на този апарат камерата, аз ползвам два такива и двата са зле с камерата си.

ЧНГ!

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: За камерата на NOKIA6131нови [re: METHOD]  
Автор -member- (v kliub)
Публикувано03.01.07 19:26

ЧНГ на всички. Май METHOD е прав.Отидох в магазина и го сравних с още 3 такива НОКИИ /толкова имаше

/ ефекта е същия. Камерата е зле. Иначе го сравнявах в къщи с SE-Z520i-няма място за сравнение.Просто от NOKIA този път са се изложили.Иначе апарата е добър.

Автор Mишo Шaмapa (най-добрия)
Публикувано09.01.07 18:39

апарата на този телефон не става за нищо, но това би трябвало да ти е ясно още преди да си го купил. Аз лично съм снимал 2-3 филмчета, колкото да видя как е. Но за игрички е върха.

We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Coca-Cola, Wonderbra

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.