Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:57 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема МП3 плеър......на джаванови  
Автор DTMF (член)
Публикувано05.12.06 01:23

че даже и тук там си работи

Тема Re: МП3 плеър......на джаванови [re: DTMF]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.12.06 08:36

По този повод...сложих мобилна Windows Media Player, джава, вер. 7.0.3.
Изтеглих я от сайт за СЕ и я сложих на Моторолата.
Стартира се, има менюта, но не зная как да заредя файл вътре. Дава, че папката е празна, мога да създам папка, ама не знам как да сложа нещо вътре.
Някакви идеи?

Автор gli (новак)
Публикувано05.12.06 11:52

На motorola E398 не работи - дава ми грешка в приложението.
Дали не ти се намира инфо за някакъв друг MP3 plaeyer поo java?

Тема Re: МП3 плеър......на джаванови [re: Cтepн™]  
Автор DTMF (член)
Публикувано05.12.06 11:55

S бuton 7 tryabva6e da se vavede patya do papkata s mp3-kite,i izleze spisak s muzikata,no ne znam kade e buton play

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.12.06 13:11

Със 7 излиза менюто, където вече неуспешно ровя...задавам път до папка с МР3-ки, но нищо не става.
Не съм пробвал да задам папка от телефона, не от картата, ама не ми се прехвърлят сега.
Другото, за което се сещам, че като се опитам да укажа път до папка с МР3-ки, тя излиза във вид /x/mobile/audio/...това наистина е пътя до главната ми папка с музика...та си мисля да видя пак пътя...с блутута или с P2kCommander-току виж преди .../mobile да има нещо друго и този Х да заблуждава
В менюто има и една опция List, като я отворя излиза празен списък и бутон Add, който обаче ме връща в плеъра

Тема Re: МП3 плеър......на джаванови [re: gli]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.12.06 13:31

сложих на моята Моторола...приема го не зная как (и дали може) да го подкарам...по-горе в темата съм писал за него.
Дано ти успееш да го подкараш, че да обадиш как точно.
В нея папка има и УинАмп мобил, но не съм ги пробвал

Редактирано от Cтepн™ на 05.12.06 13:31.

Автор DTMF (член)
Публикувано05.12.06 14:57

с mobyexplorer (java2me) можеш да си разгледаш точния път до папките. при мен е нещо от сорта /c:/audio/ringtones...а онова х го смениих с точния път до музиката. и се зареди списъка с музиката, но не дъм го ровил много после.

А първия плеър от линка който пуснах работи ,но се забавя няколко секунди докато почне да свири, бутон 5 му беше плей...май
..

Редактирано от DTMF на 05.12.06 14:59.

Автор gli (новак)
Публикувано05.12.06 15:24

Благодаря, но...
И друг път в този форум съм се оплаквал от това , че телефона ми не приема zip-нати файлове.
Малко след като си взех Е398 му смених софта.
С новия софт "стария " МР3 плеър/мноого симпатичен и интуитивен / не работи, а новия - неудобен е и не ми харесва - помня , че имах проблем да създам папка, докато "спомени" не ме светна за пиниза с папките - опознава картата като /x/mobile/audio/ или /b/mobile audio/. В менюто имаше и опция да редиш песните в папката , но наистина е много неудобно и плейлистата си въвеждам от РС-то

Тема Re: МП3 плеър......на джава [re: DTMF]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.12.06 15:33

Mi az пътя го видях през БТ, но и така не става.

А в mobyexplorer не виждам файлов мениджър...има файлови команди (копи, делийт, ренейм и т.н.), има връзка с ФТП, но не и файлменаджер

Тема Re: МП3 плеър......на джаванови [re: gli]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.12.06 15:52

В зипа е jar-а, който ти е нужен

Точно така...разпознава ми картата като /x/mobile/audio/, но не виждам начин да бръкна още по-надолу или да добавя песни (сложих една песен в /mobile/audio/, т.е. в главната папка за аудио на картата, но и тя не се вижда)

Всъщност вградения в софта плеър е много интуитивен и лесен за работа...просто исках да разгледам и УМП.

Редактирано от Cтepн™ на 05.12.06 15:53.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.