|
Тема
|
има ли телефони с две карти
|
|
Автор |
nadya9 (podrobna) |
Публикувано | 29.08.06 17:03 |
|
изобщо има ли такива и дали ги има в България - става въпрос за GSM апарати в които да можеш да поставиш едновременно две SIM карти
| |
Тема
|
Re: има ли телефони с две карти
[re: nadya9]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 29.08.06 17:06 |
|
Има приставки...поорязваш нормалните СИМ карти и ги слагаш в такава приставка и после в карт-гнездото.
Обаче работи само едната карта в даден момент...превключването става или чрез рестарт на тела, или чрез собствено меню.
Май някой спомена, че е имало и модел(-и) с фабрични 2 места за карти, но пап само едната е активна в даден момент
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
Volkanov.5 ((вулкан)) |
Публикувано | 29.08.06 18:09 |
|
Само да добавя - има и приставка за две карти, които не се режат (т.е. слагаш ги както са си, в оригинален размер) - такава с рязане и такава без струват някъде около 24 лв.
|
| |
Тема
|
[re: nadya9]
|
|
Автор |
*TCHAV* (доверчив) |
Публикувано | 31.08.06 11:16 |
|
Има такива апарати, аз съм срещал линкове за два модела но не ги помня. Големи тухли бяха и с огромна консумация, затова сигурно не могат да се наложат на пазара и мисля че в България не са внасяни.
Те естествено работят с двете карти едновременно, а устройствата 2 в 1 варианта с рязане струва 15 лева, а варианта без рязане 24 лева, варианта 16 в 1, който предлагам аз е чрез копиране на картите и записване в една супер сим карта, но този вариант не става за по-новите сим карти, защото не може да се чете един от кодовете.
| |
Тема
|
[re: Volkanov.5]
|
|
Автор |
lTl_23 (непознат) |
Публикувано | 09.09.06 23:57 |
|
Аз имам nokia6230, искам да си сложа 2 карти. Има ли вазможност и колко схте ми струва
| |
Тема
|
[re: *TCHAV*]
|
|
Автор |
yohi (K750i) |
Публикувано | 11.09.06 09:15 |
|
Те естествено работят с двете карти едновременно
E те за такова животно не съм чувал.
Я помисли малко - възможно ли е един апарат да е регистриран в две мрежи едновременно
| |
Тема
|
[re: yohi]
|
|
Автор |
VANDAL (Führer-SS) |
Публикувано | 11.09.06 15:17 |
|
с два предавателя....ако някой пусне такава машина ще е готино.
| |
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
yohi (K750i) |
Публикувано | 13.09.06 10:27 |
|
много добре го каза ако някой пусне такава машина ще е готино
но за сега поне аз не знам да има такъв
| |
Тема
|
[re: yohi]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 14.09.06 00:28 |
|
Че колко му е всеки сам да си направи тел. с 2 предавателя вземате 2 телефона, залепяте ги със скоч и готово))) Ще работят едновременно и 2-те картиИначе в търсачката на дир-а лесно се намира фирмата която продава приставки за 2 карти
| |
|
|
|
|