Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:30 03.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема има ли телефони с две картинови  
Автор nadya9 (podrobna)
Публикувано29.08.06 17:03

изобщо има ли такива и дали ги има в България - става въпрос за GSM апарати в които да можеш да поставиш едновременно две SIM карти

Тема Re: има ли телефони с две карти [re: nadya9]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.08.06 17:06

Има приставки...поорязваш нормалните СИМ карти и ги слагаш в такава приставка и после в карт-гнездото.
Обаче работи само едната карта в даден момент...превключването става или чрез рестарт на тела, или чрез собствено меню.

Май някой спомена, че е имало и модел(-и) с фабрични 2 места за карти, но пап само едната е активна в даден момент

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: Cтepн™]  
Автор Volkanov.5 ((вулкан))
Публикувано29.08.06 18:09

Само да добавя - има и приставка за две карти, които не се режат (т.е. слагаш ги както са си, в оригинален размер) - такава с рязане и такава без струват някъде около 24 лв.

|

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: nadya9]  
Автор *TCHAV* (доверчив)
Публикувано31.08.06 11:16

Има такива апарати, аз съм срещал линкове за два модела но не ги помня. Големи тухли бяха и с огромна консумация, затова сигурно не могат да се наложат на пазара и мисля че в България не са внасяни.
Те естествено работят с двете карти едновременно, а устройствата 2 в 1 варианта с рязане струва 15 лева, а варианта без рязане 24 лева, варианта 16 в 1, който предлагам аз е чрез копиране на картите и записване в една супер сим карта, но този вариант не става за по-новите сим карти, защото не може да се чете един от кодовете.

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: Volkanov.5]  
Автор lTl_23 (непознат)
Публикувано09.09.06 23:57

Аз имам nokia6230, искам да си сложа 2 карти. Има ли вазможност и колко схте ми струва

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: *TCHAV*]  
Автор yohi (K750i)
Публикувано11.09.06 09:15

Те естествено работят с двете карти едновременно
E те за такова животно не съм чувал.
Я помисли малко - възможно ли е един апарат да е регистриран в две мрежи едновременно

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: yohi]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано11.09.06 15:17

с два предавателя....ако някой пусне такава машина ще е готино.

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: VANDAL]  
Автор yohi (K750i)
Публикувано13.09.06 10:27

много добре го каза ако някой пусне такава машина ще е готино
но за сега поне аз не знам да има такъв

Тема Re: има ли телефони с две картинови [re: yohi]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано14.09.06 00:28

Че колко му е всеки сам да си направи тел. с 2 предавателя

вземате 2 телефона, залепяте ги със скоч и готово))) Ще работят едновременно и 2-те картиИначе в търсачката на дир-а лесно се намира фирмата която продава приставки за 2 карти

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.