Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:19 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема k750i ili k800нови  
Автор bassmaniak (непознат )
Публикувано21.08.06 17:19

imam k750i no sega gledam noviq k800 i se kolebaq da li da ne si vzema nqkoi ima li takuv za da kaje vpe4atleniqta si ot nego 10x predvaritelno

Тема Re: k750i ili k800нови [re: bassmaniak]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано21.08.06 18:02

ако ти е за 3г добре,ама иначе няма смисъл на този етап.да се дават повече от 500-600 лв за телефон без операционна система си е разсипничество.разбира се ако телефона не "фешън"- нещо от рода на LG KG800

Автор DTMF (фантом)
Публикувано22.08.06 01:11

Утре ще поразцъкам к790, иначе за сега не ми се сменя к750 с к800 понеже и сегашния си работи перфектно, а и нямам излишни пари за глупости.

А от телефони с операционна система не съм особенно впечатленм,вече на джава има почти всякакви програми и като цяло работят по надеждно

Тема Re: k750i ili k800нови [re: DTMF]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано22.08.06 13:42

можеш ли да пуснеш на к750 divx, mp4,wma,wmv?

Тема Re: k750i ili k800нови [re: VANDAL]  
Автор alexbg67 (Moderate)
Публикувано22.08.06 23:23

mp4 върви определено, другите - не.
а и конвертването от формат в друг едва ли е непреодолим проблем, ако чаааак пък толко`з е опряло... ;)

Редактирано от alexbg67 на 22.08.06 23:58.

Автор DTMF (фантом)
Публикувано23.08.06 01:04

смартовете като плейват DIVX или AVI какво от това ,пак трябва клипа да мине през софтуерна обработка за да им се намали резолюцията .. Пък като има нужда и комп. за дообработка не ми я хвали))

Автор DTMF (фантом)
Публикувано23.08.06 01:08

Малко по голям е от к750, светкавицата му е истинска))Има няколко допълнителни менюта в камерата и в телефона като цяло, не е нещо революционно а по -скоро усъвършенстван к750 , така че разликата не е много голяма

Тема Re: k750i ili k800нови [re: DTMF]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано23.08.06 08:55

еми така е но го може, и не само това.всеки си знае за себе си.и аз трудно бих се навил за смарт,но не защото не ми харесва като идея и възможности.виж долу какво съм си харесъл за следващ.

Автор kracci (светъл)
Публикувано23.08.06 09:44

Аз си бях харесал W710i, заради фитнес възможностите, ама нямам нерви да го чакам да излезе, пък и е малко дамски... К800i напълно ми оправда очакванията - само две дребни неудобства забелязвам засега: няма фенерче и не се побира в калъфчетата ми. Хубавото е че го купих от мтел за 808 лв. - там върви без М2 карта, която щях да се чудя къде да дяна след като си купя по-голяма. А, вчера успях да го "забия' - слушайки музика, на тъмно, пуснах самоснимачката и тел-а заби и се наложи да му вадя батерията. По-късно опитах същото - нямаше проблем. Забелязах и една интересна възможност - обновяване на версията през точка от менюто - щракнах я и той излезе в и-нет, върза се някъде и ми изписа че съм "up to date'. Ако беше започнал да точи нещо щях да спра, естествено, сигурно щеше да ми струва 15-20 лв. трафик тоя ъпдейт. А снимките които прави са наистина ЖЕСТОКИ!

I like to move it

Редактирано от kracci на 23.08.06 09:46.

Тема Re: k750i ili k800 [re: DTMF]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано24.08.06 23:50

A тия 3.2 MPx как са, става ли за фотоапарат и камера това чудо?
Аз по начало се загледах по к800 - точно защото освен всичко е и 3Г... не, че в момента ми се дават пари за телефон.

Welcome to the real world

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.